2777
2789

امروز جشن شکوفه ها بود.با مادرا صحبت میکردم.گفتم تو کلاس اهنگ و دست و بازی و شادی داریم.

بعد جلسه مامان ی دانش آموز اومده میگه به من بگید قراره چه آهنگایی بذارین!!نگرانم آهنگا باعث حرکات شنیع!!!!در بچه ها بشه....

آخه ادم حسابی بچه 6ساله و کلمه شنیع اصلا چ سنخیتی دارن؟؟

البته من جواب دادم ک در جلسه درباره همه ش حرف زده شده

بعد میگه ی سوال دیگه!شما به شعائر مذهبی مثل عاشورا اهمیت میدین؟؟؟؟

من ترجیح دادم پاسخی ندم .اما واقعا اذیت میشم از همکلامی با ادم هایی که فقط خودشون رو مسلمون میدونن!

حالا خوبه که دید پشت در دفتر برای انتقال بچه هاشون ب کلاس من جنجال شده ها!

وای خدای من کجا پیغمبر و ائمه این مدل دینداری رو سفارش کردن اخه!!!!

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شنیعی!😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

توهم میگفتی اینقد احمق نیستیم که تو محرم بزن و بکوب واسشون بذاریم

بچه با اون روحیه ی لطیفش به شادی و بازی نیاز داره

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

لطفا بچه های بدتیپ و شنیع نیان تو کلاس من!مرررسی!اه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

من یکی رو دیدم که خیلی این ادعا هارو داشت...گفتم استغفرالله شمر هم حافظ قران بود و نماز اول وقتش ترک نمیشد...انسان باید ذاتش درست باشه 

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥