2777
2789
عنوان

ادمای خشک مذهبی که فکر میکنن فقط خودشون مسلمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 114 پست

عزیزم من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم اما اون خانم هم نگرانی ها و.خواسته های خودش رو.مطرح کرده که به ما ربطی نداره و اعتقادش برای خودش محترمه، به کسی توهین نکرده یا تعیین تکلیف نکرده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
توهم میگفتی اینقد احمق نیستیم که تو محرم بزن و بکوب واسشون بذاریم بچه با اون روحیه ی لطیفش به شادی ...

اصلا در شان خودم ندیدم توجیهش کنم.چون معلوم بود هدفش چیه

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور افراد انقد واسه حفظ دین از ظواهر شروع کردن که توش غرق شدن و حواسشون نیست که دینداری فقط حفظ ظاهر و کارای ظاهری نیست و چون ظاهر بیشتر از اخلاق و باطن تو چشمه دیگه هیچ عیب و نقصی تو خودشون نمی بینن و بقیه رو مشکل دار می دونن

من یکی رو دیدم که خیلی این ادعا هارو داشت...گفتم استغفرالله شمر هم حافظ قران بود و نماز اول وقتش ترک ...

استغفرالله ش چی بود خخخ واقعا بوده دیگه ☺

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
آخه بچه ی 6 ساله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اخه میگن تربیت از همون دوران جنینی شکل میگیره و تا ۷ سال کل تربیت کودک بسته میشه

حالا کار با این موضوع ندادما کلا این نکته رو گفتم

فقط ارامش ندارم...😭 

اين كه خوبه رفته بوديم پارك بچه ها تو استخر بادي اهنك هاي عمو پورنگ گذاشته بودن خانمه اومد گفت خاموش كنيد بچه ها رقصشون ميگيره 😬😬يعني حالممم بهم ميخىوره از اين ادما

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
عقیده هرکس ی چیزه شاید حاضر نیس بچش تو تین فضا ها رشد کنه

منم بخاطر همین مطرح کردم ک کسی ک سبک زندگیش متفاوته کلاس رو عوض کنه.این خانم میخواد هم تو این کلاس باشه هم همه برسبک ایشون پیش برن

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.
عزیزم من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم اما اون خانم هم نگرانی ها و.خواسته های خودش رو.مطرح کرده که به ما ...

کسی که انقد واسش مهم باشه از قبل تحقیق می کنه که مهد اسلامی ببره و از قبل این چیزا رو پرسیده باشه نه روز اول.

بعضيا فقط بلدن حرف بزنن فكر ميكنن معلومات مذهبيشونو به رخ ديگران بكشن همه يه حساب ديگه روشون ميكنن،بابا خوبي واسه خودت خوب باش چيكار به ديگران داري

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
اصلا در شان خودم ندیدم توجیهش کنم.چون معلوم بود هدفش چیه

اگه خیلی نگرانه بچشه،باید میبردش مدرسه ی قرآنی...که البته مدارس قرآنی هم جوری با بچه ها کار میکنن که افسرده نشن...یعنی شادیشونو دارن

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍