2777
2789
عنوان

بچها استادم ازم نو☆د میخواد😑😡

952 بازدید | 47 پست

درس مجازی باهاش داشتم تا وقتی باهاش درس داشتم خیلی عادی و سختگیر بود الان چند سالی میشه ک دیگ باهاش درس ندارم؛؛همون موقع هم بخاطر شخصیت سختگیرش دوسش داشتم و ازش خوشم میومد ولی خب طرف خیلی خشک بودمنم دیگ عشق و علاقه رو فراموش کردم😂...اما الان باهام صمیمی شده منم اوایل ک قصدشو نمیدونستم خوشحال بودم ک شاید ازم خوشش اومده....تااینکه فهمیدم قصدش ی چیز دیگس...بهم میگه از بالاتنه عکس بده و....ولی من بهش محل نمیدم ب روی خودم نمیارم خودمو زدم ب کوچه علی چپ و میگم من این مدلی عکس نمیگیرم واسه کسیم نمیفرستم؛؛درجواب میگه من دکترم محرمم اشکالی نداره ولی من زیر بار نمیرم اونم دلخور میشه و بی محلی میکنه؛؛بعد ی مدت ک من بهش محل نمیزارم دوباره ب بهونه پرسیدن درس و دانشگاه و....سر و کلش پیدا میشه..

مشکل اینجاس ک فقط زمانایی ک هوسش میکشه ب من پیام میده و در غیر این صورت باهام سرده و حتی جواب پیام منم نمیده...

بچها من دختری ک اهل اینکارا باشه نیستم؛؛هیچوقتم از این غلطا نکرده و نمیکنم؛؛چون بی بند و بار نیستم تنها چیزی ک باعث شده این ادمو بلاک نکنم و هرچی از دهنم درمیاد بارش نکنم اینه ک ته دلم دوسش دارم...

دنبال ی راهیم ک از فاز جنسی درش بیارم وارد فاز عاطفیش بکنم؛؛ رابطه مونم راه دوره چون ی شهر دیگ درس میخونه...

بچها راهکاری ندارید؟!

🦋🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جور آدما وارد فاز عاطفی نمیشن

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

همچین آدمی رو نباید دوست داشت! بزن بلاک کن😐🤌🏻

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.