درس مجازی باهاش داشتم تا وقتی باهاش درس داشتم خیلی عادی و سختگیر بود الان چند سالی میشه ک دیگ باهاش درس ندارم؛؛همون موقع هم بخاطر شخصیت سختگیرش دوسش داشتم و ازش خوشم میومد ولی خب طرف خیلی خشک بودمنم دیگ عشق و علاقه رو فراموش کردم😂...اما الان باهام صمیمی شده منم اوایل ک قصدشو نمیدونستم خوشحال بودم ک شاید ازم خوشش اومده....تااینکه فهمیدم قصدش ی چیز دیگس...بهم میگه از بالاتنه عکس بده و....ولی من بهش محل نمیدم ب روی خودم نمیارم خودمو زدم ب کوچه علی چپ و میگم من این مدلی عکس نمیگیرم واسه کسیم نمیفرستم؛؛درجواب میگه من دکترم محرمم اشکالی نداره ولی من زیر بار نمیرم اونم دلخور میشه و بی محلی میکنه؛؛بعد ی مدت ک من بهش محل نمیزارم دوباره ب بهونه پرسیدن درس و دانشگاه و....سر و کلش پیدا میشه..
مشکل اینجاس ک فقط زمانایی ک هوسش میکشه ب من پیام میده و در غیر این صورت باهام سرده و حتی جواب پیام منم نمیده...
بچها من دختری ک اهل اینکارا باشه نیستم؛؛هیچوقتم از این غلطا نکرده و نمیکنم؛؛چون بی بند و بار نیستم تنها چیزی ک باعث شده این ادمو بلاک نکنم و هرچی از دهنم درمیاد بارش نکنم اینه ک ته دلم دوسش دارم...
دنبال ی راهیم ک از فاز جنسی درش بیارم وارد فاز عاطفیش بکنم؛؛ رابطه مونم راه دوره چون ی شهر دیگ درس میخونه...
بچها راهکاری ندارید؟!