2777
2789
عنوان

چادری های عزیز

1468 بازدید | 29 پست

سلام من به تازگی چادری شدم اطلاعات زیادی راجع به جنس پارچه ها ندارم 

بهترین جنس چادر مشکی از نظر شما چیه  ؟ 

من خودم الان از جنس کرپ رویال استفاده میکنم 

سر میخوره و خیلی زیاد پرز میگیره 

شما چه جنس پارچه ای معرفی میکنید که هم خیلی مشکی باشه و بور نشه 

هم سر نخوره هم الکتریسته نداشته باشه و از همه مهمتر پرز نگیره 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا برا منو خالم هز مشهد گرفت هر بار از مشهد گرفتیم اوکی بوده 🤡😍 چادری شدنت هم مبارک عزیزم❤️

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

من کرپ از همه بیشتر دوست دارم

ببین چادرت را با هاله بشور،  بعد ک خشک شد اتو کن. تاش کن،  بزار داخل نایلون، 24 ساعت بزار فریزر.  دیگه پرز نمیگیره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

منم از ح

جنسا سر در نمیارم‌فقط یه نکته مسگم‌که به دردت میخوره😁

خواستی چادر بخری یه تیکه از چادرو تا کن با ناخنت بکش روش [مثل وقتی که کاغذ تا میکنی]

اگه ردش موند یعنی ازوناس ک‌ خیلی زود و سریع چروک میشه و رابه را باید اتوش کنی😑

سایت نوین حجاب رو پیشنهاد میکنم

بهترین جنس پارچه ها و کیفیت بالایی دارن خودم ازشون خرید کردم و واقعا راضیم

من مدل شقایق جنس کرپ ایرانی گرفتم خیلی خوب بود

البته جنس ندا اماراتی هم خیلی جنس خوب و گرونیه

من کرپ از همه بیشتر دوست دارمببین چادرت را با هاله بشور، بعد ک خشک شد اتو کن. تاش کن، بزار داخل نا ...

وای یه بنده خداییو میشناسم چادر نوعه گرون‌قیمتو شسته بود هنو نمدار بود گذاشته بود فریزر

مث چیپس خشک شده بود و شکسته بود😂😂😂😂😑😑😑

وای یادم‌می افته بازم‌ غصه ام‌میشه😅😅😅

اگه چادر ساده میپوشی

جنس دوفیل نشان بگیر

هم سبکه هم مشکیه هم بور نمیشه هم اصلا چروک نمیشه

ولی اگه عربی و ازاین مدلا بگیری باید جنسشونو از نزدیک ببینی و بکنی سرت تا بفهمی خوبه یا بد

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡