2777
2789
عنوان

دوستانیکه به کودکان زبان یادمیدن

133 بازدید | 12 پست

من اولین جلسه هست بصورت نیمه خصوصی شاگرد دارم رنج ۷ سال کتاب فرست فرندز اولین جلسه چیکارکنم که جذاب باشه واسه بچه ها وخوششون بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آموزشگاهید یا خونه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم نه اموزشگاس نه خونه ی کلاس دارم توی مهد قران زیرنظرخودم

بچه ها کوچکن زود خسته میشن. خیلی فان و شاداب نگه دار کلاسو. از آهنگ زیاد استفاده کن. اصلا نشین.سرپا باش از دست و بدنت زیاد استفاده کن. بخندونشون ولی بجاش جدی باش سو استفاده نکنن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مثلاچی بگیرم🙄

اگه تعدادشون زباده میتونی به کتاب داستان یا لوازم تحریر فانتزی بسنده کنی با قیمت پایین 

چون بچه ها عاشق جایزه و کادو گرفتن

دخترم دندون پزشکی نمیومد خیلی میترسید اما یه بار اومدبا کلی تشویق  دکتر و دادن جایزه از طرف اون دخترم 4تا دندون عصب کشی کرد بدون هیچ ترس و نگرانی تا الانم از جایزه ش خوب مراقبت کرده خیلی دوسش داره