2777
2789

تاپیک قبلم رو بخونید متوجه میشید موضوع اصلی رو

فقط بگم که اگر یه موقع آنلاین شاپ محصولای پوستی اورجینال + مشاوره بزنم به نظرتون اینجا حمایتم میکنن تو امضا بنویسم هر کی خواست در خدمتم؟

خب از جای دیگه میگیرن همه اینجوری ثواب داره بخدا به بن بست خوردیم با نامزدم تاپیک قبلیم توضیح دادم یه ماشین داشتیم فروخیتم سرمایمون که رفت هیچی پیاده هم موندیم

به نظرتون بزنم اینجا حمایت میشه؟

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیکتو خوندم گفتی اون مغازه ای که میخاستین اجاره دادن.چرا ناامید شدین دنبال یه مغازه دیگه بگردین

شهرمون خیلی کوچیکه مغازه نداره دیگه

الان تنها راه آنلاین شاپ هست اونم قبلا چندین بار پیج زدم نگرفته

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

نه انلاین شاپ خیلی وقت و تلاش میخاد بنظرم همون بفکر مغازه باش یا کار دیگه ولی حضوری همراهشم انلاین شاپ بزن.ما 4ماه تمام هر روز دنبال مغازه میرفتیم.همه بنگاه و مغازه دارا میشناختنم.تا اخر پیدا کردیم.بنظرم ناامید نشو و دنبال کار حضوری باش کنارشم انلاین شاپ بزن

نه انلاین شاپ خیلی وقت و تلاش میخاد بنظرم همون بفکر مغازه باش یا کار دیگه ولی حضوری همراهشم انلاین ش ...

ممنون عزیزم♥️🥲