2777
2789

سلام بچه ها داستانم بخوام توضیح بدم جا نمیشه خواستید بودنید تاپیک های قبلم هست  فقط از قسمتی که ماجرای جدایی شروع شد رو بگم 

من یکسال با یه پسری فقط چت میکردم بنا به دلایلی قبولش نکردم برای رل زدن … 

ولی ما هروز چت داشتیم صبح تا شب یعنی نمیذاشت حتی یک روز فاصله بیفته از حرف نزدن 

بعد یهو سه ماه اصلا خبری ازش نشد استوری هم میذاشتم واکنشی نداشت تا اینکه دیدم تو تلگرام شماره منو پاک کرده 

منم دلم تنگ شد واسش فیلم فرستادم هم میخواستم بدونم چرا اونحوری کرده خلاصه یدونه فیلم فرستادم نوشتم سلام خوبی این فیلم رو دیدی گف سلام ممنون ببخشید دیگ نمیتونم باهاتون چت کنم 

گفتم چیشده گفتش چیزی نشده تو رابطم 

منم گفتم چه سریع اقدام کردی گف ممنون میشم چت نکنیم منم گفتم اوکی موفق باشی زد چت رو دو طرفه پاک کرد( قبل اون همه چت ها بود همین ک پیام دادم انگار فوش دادم بهش زد پاک کرد همه چیو😐)

بعد از پنج روز اینا از اینستا پاکم کرد 

بعد من یه حس عذاب وجدان حسرت و پشیمونی و دلسوزی بهم دست داد شروع کرده بودم چتامون تو ایسنتا میخوندم دیدم بعضی جاها زیاد درست صحبت نکردم باهاش وقتی منو میخواست پسش میزدم ..منم دوسش داشتم (و میدنستم رل نداره از عمد گفت )واس همون احمق شدم پا گذاشتم رو غرورم تو ایسنتا بهش پیام دادم که گفتم ما اینهمه مدت چت میکردیم چیشد یهویی فکر میکنم از دستم دلخوری یا ناراحتی اینو شب فرستاده بودم تا فردا ظهر سین نزد یعنی هی آنلاین میشد اف میشد ولی سین نمیزد حتی دوباره اسمش صدا زدم سین نزد بعد منم دیگ پیامم رو پاک کردم 

حتی از شدت ناراحتیم چت هامونم پاک کردم دیگ چشمم نخوره 

بعد از اون قضیه یک هفته بعد از اون پیام بعدش دیدم منو بلاک کرده از اینستا حتی تمام اکانت هام بلاک سده 

واقعا تو شوک هستم کسی که یکسال باهم حرف میزدیم این رفتار واقعا درست نبود منی ک دیگ بیحیال شدم پیامی نمیفرستادم چرا زد بلاک کرد   …

قلبم مچاله شده خیلی حالم بده 

🥲🥲🥲

چرا این کارو کرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همون دلیل که خود تو جواب رد میدادی بهش 

ما دخترا چی میخوایم واقعا 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

چندروزه درگیر اینی 

ولش کن بدبختو دیگه اون میخواست تو اذیتش کردی خسته شد اونم ادمه دیگه الانم که تو رابطه ست چرا انقد خودتو سبک میکنی؟؟؟ یه پاره اجر بردار بکوب تو سرت شاید عقلت برگرده سرجاش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بنظرم مقصر تویی شاید راس بگه تو رابطه باشه

اگرم نمیخوای رل بزنی پسرع مردمو علاف نکن شاید یه نفر واقعا دوسش داشته باشه وقتی دوسش نداری دیگه کرم ریختن خوب نیست البته ببخشیدااا

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤