2777
2789
عنوان

تو یسال میشه حافظ قرآن شد

99 بازدید | 18 پست

کسیو میشناسین تو یسال تونسته باشه قرآن رو حفظ کنه؟

شدنیه؟

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

بله شنیدم 

ولی تعریف می‌کرد خیلی سخت بوده کلا همه چیزها را گذاشته کنار دقیقا مثل کنکور بدون هیچ تفریح و مهمونی

حفظ روزی چند صفحه راحت نیست

از چند نفر که این راه رفتن حتما بپرس

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شنیدم ولی تعریف می‌کرد خیلی سخت بوده کلا همه چیزها را گذاشته کنار دقیقا مثل کنکور بدون هیچ تفریح ...

واقعا مثلا چندساعت وقت میزاشته؟

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
خیلی به آدم فشار میاد نه واقعا نمی ارزه مهم کیفیت کار و تثبیت شدن حفظیات هست

تو مدت دوسال چی؟

واقعا مثلا چندساعت وقت میزاشته؟

اینطوری که میگفت حدود ده ساعت کم کم وقت میذاشت

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

تو مدت دوسال چی؟

باز معقوله دو سال ولی همش باید مرور کنی 

تشابه آیات هم زیاده 

همکلاسی من حافظ قرآن بود ولی واقعا دیگه حال همه رو بهم زده بود همش داشت قرآن مرور میکرد بنظرم این اون چیزی نیست که خدا دستور داده هرچیزی جای خودش رو داره

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اینطوری که میگفت حدود ده ساعت کم کم وقت میذاشت

من میتونم۴ساعت اینا وقت بزارم ده ساعت خیلی زیاده

من یاسین و الرحمن و واقعه و ملک و جزء سی رو بخاطر تکرر در تلاوت حفظمان شاالله قصددارم حفظ کل رو هم ش ...

موفق باشید