خود من خیلی فکر کردم به این سوال ولی دهه بیست اینطوریه که هر تصمیمی بگیری باز حس میکنی بعداً قراره پشیمون بشی...
˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)> "INTP⋆.˚✨️⋆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اونجایی ک مشکوک ب سرطانم و هنو جواب ازمایشم نیومده یا زیر خاکمیا بچه ب دست وسط زندگی متاهل و شاغ ...
انشالله که جوابت خوب در بیاد تنت سلامت باشه همیشه🌱
˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)> "INTP⋆.˚✨️⋆
چون اون چیزی که ده سال پیش فکر میکردم نشدم ترجیح میدم به اینده فکر نکنم در لحظه زندگی کنم
اره منم اتفاقاتی یهویی برام زیاد افتاده ولی میگم آدم باید یه چشم انداز داشته باشه..دیگه خیلی بی برنامه یکم ترسناکه🙂