2777
2789
عنوان

ده سال دیگه خودتونو کجا میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکجا 😊😊 پیر شدم با دو سه تا بچه همش بشور بساب با درامد بخور نمیر

چرا خانوم مربی؟تنت سلامت باشه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

🫠ب امید خدا مربی باشگاه بشم

استاد دانشگاه بشم

دوباره شاید کنکور بدم

اگر شرایط مالیم خوب شد یعنی معجزه شد باشگاه حرفه ای بزنم😍توی استخدامی وزارت بهداشت یا آموزش پرورش فبول شده باشم

و درنهایت دلم میخاد مادر بشم 😅با اینک مجردم ولی حس ترس دارم نکنه نشم

دعا میکنید برام؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

دانشجویی ؟

خیر

تازه امسال میرم ۱۲.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

خیلی خیلی رشد و پیشرفت کردم یا مهاجرت کردم یا دارم آماده میشم برای مهاجرت خانوادگی به سوئیس یا کانا ...

چطوری مه لقا جان خوبی ؟! نی نی در چه حاله هستی وقته داخل سایت نیومدم و ازتون بی خبر بودم 

🌿❤️🌷

انشالله 🌱 دوست داری این شغلوو؟

بله خیلی

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اون موقع دانشگاه تموم میشه سرکار میرم بچه هم دارم احتمالا

فعلا تو رابطم ولی تا اون موقع ازدواج میکنیم حتما دیگه

کافه یا بوتیک میزنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

🫠ب امید خدا مربی باشگاه بشماستاد دانشگاه بشمدوباره شاید کنکور بدماگر شرایط مالیم خوب شد یعنی معجزه ...

انشالله شغل مربیگری خیلی خوبه هم هیکلت سالمه هم روانه هم درآمد و پرستیژ داری

میرسی بشرطی که واسش بجنگی

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

یه راهش اینه ک جدا بشم بعد لیسانسم اپلای بزنم برم اونور آب زندگی کنم یکیم اینک ادامه بدم همینجا و جدا نشم درسمو بخونم برم سرکار و بچه دار بشم 

بخاطر شدت بیزاریم از این زندگی بی حس بعد دو سال زندگی به جدایی فکر میکنم با اینک همسرم همه کار واسم کرده و واقعا بد نیس و بهش وابسته ام و ظاهری قیافه خوبی داره ولی من عشق  رو تجربه نکردم سنتی ازدواج کردم و عشق خارج هم دارم واقعا  نمیدونم کدوم راه درسته

یه راهش اینه ک جدا بشم بعد لیسانسم اپلای بزنم برم اونور آب زندگی کنم یکیم اینک ادامه بدم همینجا و جد ...

بنظرم با مشاور صحبت کن که خدایی نکرده تصمیمات از روی هیجان نباشه..بهترینها برات اتفاق بیافتد 🩵