2777
2789
عنوان

ده سال دیگه خودتونو کجا میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من ۳۲ سالمه اللن میتونم اقدام کنم برای مربی شنا شدن کجا باید برم برای گرفتن کارت مربیگری؟

م. خیلی وقته مدرکمو گرفتم و دیگه کار. نمیکنم 

اونموقع میگفتن واسه مربیگری درجه 3.... 20 سالت کامل باشه

.......
سلام عزیزمبارداری تون رو تبریک میگم 🌹ممنون خوبیم هردو ، خداروشکر حال خودتون و دلبند تون چطوره ؟

قربونت فدات شم خداروشکر من الان چهار ماهه زایمان کردم تیکر یک سالگی دخترمه 🥹❤️ انشالله یه خوبی این دوران سپری کنی 

🌿❤️🌷

🥹❤️ موفق باشی منم دانشجو معلمم سوالی داشتی در خدمتم

وییی خدااا چقدر خوشحال شدم برات عزیزمممممم

راضی هستی؟ خوابگاه چطوره؟ میتونم بپرسم از حقوقش راضی هستین؟اگه دوست نداشتین جواب ندین

فقط یکم هیجان زده شدم😍

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

قربونت فدات شم خداروشکر من الان چهار ماهه زایمان کردم تیکر یک سالگی دخترمه 🥹❤️ انشالله یه خوبی این ...

گل من 🌸 ممنونم ازت عزیزم 

که اینطور ، پس دختر کوچولو تون یکساله س 

آرزو میکنم سالهای سال درکنار خانواده و دخترتون به شادی و شادکامی سپری کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
وییی خدااا چقدر خوشحال شدم برات عزیزممممممراضی هستی؟ خوابگاه چطوره؟ میتونم بپرسم از حقوقش راضی هستین ...

من آرزوم بود معلمی البته آرزوم دبیری شیمی بود ولی چون متاهل بودم و یه استان خیلی دور دبیری می‌گرفت و فقط یکی می‌گرفت نتونستم بزنم و الان ابتدایی هستم آره واقعا گاهی ناراضی میشم میگم کاش میرفتم یه شغل آزاد که درآمدش چندین برابره ولی واقعا عاقلانه فکر میکنم میبینم بهترین تصمیم گرفتم و اومدم معلمی خوابگاه خوبه واقعا کیفیتش به نظذممثل علوم پزشکی ها نیست ولی قابل قبوله حدودا ۵۵۰۰ اینا ماهی میدن چند وقت خوابکاهی نبودم ماهی ۷۲۰۰ میدادن 

🌿❤️🌷

من آرزوم بود معلمی البته آرزوم دبیری شیمی بود ولی چون متاهل بودم و یه استان خیلی دور دبیری می‌گرفت و ...

موفق باشی گلم

ممنونم از توضیحاتتون💗

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: