2777
2789
عنوان

ده سال دیگه خودتونو کجا میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 87 پست

از اونجایی ک مشکوک ب سرطانم و هنو جواب ازمایشم نیومده یا زیر خاکم

یا بچه ب دست وسط زندگی متاهل و  شاغل هم هستم و یه زندگی موفق متاهلی دارم و شاید از اینجا هم رفتم دنبال ابجیم ک میخواد بره کانادا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری مه لقا جان خوبی ؟! نی نی در چه حاله هستی وقته داخل سایت نیومدم و ازتون بی خبر بودم

سلام عزیزم

بارداری تون رو تبریک میگم 🌹

ممنون خوبیم هردو  ،  خداروشکر 

حال خودتون و دلبند تون چطوره ؟ 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
از اونجایی ک مشکوک ب سرطانم و هنو جواب ازمایشم نیومده یا زیر خاکمیا بچه ب دست وسط زندگی متاهل و شاغ ...

انشالله که جوابت خوب در بیاد تنت سلامت باشه همیشه🌱

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

آهان 😂✨ به نظرم نشو معلم آخه تاپیک اخر‌گفتی خوشت نمیاد تعجب میکنم بخوای معلم بشی 🤗 😁 بچه ها در هر ...

😂😁نه عزیزم بچه برا خودمو گفتم

برای دیگرانو خیلی دوست دارم چون دردسرشو کمتره سختیاشو من نمیکشم

بعدش این علاقه خودمه از بچگی همراهمه حالا کی گفته معلم ابتدایی میشم؟

اگه هم شدم چه اشکالی داره. این علاقه همیشه همراهم بوده و میمونه👀

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

به امید و کمک خدا

یا تو بهزیستی استخدام شدم یا تو همچنان کارمو تو دفتر روزنامه ادامه میدم و چند کتاب چاپ کردم و البته ازین شهر رفتم برای ارشد یا دکترا دارم میخونم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

چون اون چیزی که ده سال پیش فکر میکردم نشدم ترجیح میدم به اینده فکر نکنم در لحظه زندگی کنم

اره منم اتفاقاتی یهویی برام زیاد افتاده ولی میگم آدم باید یه چشم انداز داشته باشه..دیگه خیلی بی برنامه یکم ترسناکه🙂

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆