الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت رو بزار جای زنی که همسر معتاد داره همسر بدهن داره همسر دست بزن داره همسر خیانت کار داره خودت رو بزار جای مادری که بچه معلول داره جای مادری که بچه اش رو از دست داده خودت رو بزار جای زنی که بهش تجاوز شده خودت رو بزار جای زنی که هیچ تکه گاهی نداره چه مالی چه عاطفی. خودت رو جای زنی بزار که چند تا از این مشکلات رو یک جا داره. اگه باز مشکلت بزر گتر بود. بفرما خودکشی کن.
سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید
کلمه خودکشی رو توی گوگل بنویس همون اولین سایتی که برات بالا میاره فکر کنم سامانه بحران، وارد اون بشو و درخواست بده باهات حرف بزنن، یه مشاوره رایگان برای مواقع بحرانه مثل الان شما
من خودم اینجوری پشیمون شدم 👇گفتم اون کسایی که الان دارن منو اذیت میکنن وقتی من بمیرم به هیچ جاشون ن ...
چقدر منییییی.... حرف منو میزنی... و البته شوهرممم بهم اینو گفت ها ...گفت تو داری بخاطر کسایی خودتو میکشی ک بعد کشتنت عروسی میگیرن ...ب هیچ جاشونم نیس ....منم دقیقا حرف تو رو زدم