2777
2789
عنوان

اگه یه نفر بخواد خودکشی کنه چی بهش میگید که پشیمون بشه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 61 پست

ببخشید الان فک کردی با خود کشی اون دنیا دیگه هیچ زجری نمیکشی؟؟

همه اونایی ک خودکشی کردن آرزو دارن فقط ی بار دیگه برگردن به این دنیا و همون سختی های دنیا رو بکشن ولی خود کشی نه!

خودکشی کن راحت میشی بهشت و جهنم وجود نداره نه خدا اونقد ظالمه که خودش تو رو به وجود بیاره بعد عذابت ...

این چه حرفیه خدایی!

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی کن راحت میشی بهشت و جهنم وجود نداره نه خدا اونقد ظالمه که خودش تو رو به وجود بیاره بعد عذابت ...

بالاخره ظالمه یا بی فکر؟

اصلا خودت چرا اینکار رو نکردی؟

حرفات با عقل جور در نمیاد

خودت رو بزار جای زنی که همسر معتاد داره همسر بدهن داره همسر دست بزن داره همسر خیانت کار داره خودت رو بزار جای مادری که بچه معلول داره  جای مادری که بچه اش رو از دست داده خودت رو بزار جای زنی که بهش تجاوز شده خودت رو بزار جای زنی که هیچ تکه گاهی نداره چه مالی چه عاطفی.  خودت رو جای زنی بزار که چند تا از این مشکلات رو یک جا داره.  اگه باز مشکلت بزر گتر بود. بفرما خودکشی کن.   

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

کلمه خودکشی رو توی گوگل بنویس همون اولین سایتی که برات بالا میاره فکر کنم سامانه بحران، وارد اون بشو و درخواست بده باهات حرف بزنن، یه مشاوره رایگان برای مواقع بحرانه مثل الان شما

به اشتباه همیشه گفته میشه که خودکشی کار آدمای ضعیفه...اما در حقیقت اینطور نیست؛ خودکشی کردن کار شجاع ...

ولی واقعا شجاعت نیست حماقته

شجاعت یعنی توی طوفان های زندگیش آدم محکم و استوار باشه جا زدن و عقب کشیدن که کاری نداره

من خودم اینجوری پشیمون شدم 👇گفتم اون کسایی که الان دارن منو اذیت میکنن وقتی من بمیرم به هیچ جاشون ن ...

چقدر منییییی.... حرف منو میزنی... و البته   شوهرممم بهم اینو گفت ها ...گفت تو داری بخاطر کسایی خودتو میکشی ک بعد کشتنت عروسی میگیرن ...ب هیچ جاشونم نیس ....منم دقیقا حرف تو رو زدم

شما باید الگو استواری و قوی بودن برای بچه تون باشید

نه اینکه به قول خودتون به خاطر قوی نبودن بخواید خودتون و اونو بکشید این کار رسما قتله دوست عزیز

قوی بودن رو بهش یاد بده جای ضعیف بودن🤛🏻🤜🏻