2777
2789
عنوان

اگه یه نفر بخواد خودکشی کنه چی بهش میگید که پشیمون بشه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 61 پست
هیچکس نمیتونه بهت حرفی بزنه که از تصمیمت برگردیچون هیچکس نمیتونه میزان زجری که داری میکشی رو بفهمهمی ...

کاااملااا درسته من اگ بعد از فوت شوهرم دقیقا روز قبل ازد دومم خواستم خودمو بکشم فک کن یک روزززز قبل ازد دومم ...اگ میکشتم الان ب این خوشبختی نرسیده بودم ...معلوم نی با گذشت زمان چ کوتاه چ بلند اتفاقات خوب برات رقم بخوره پسسسس بهتره دست نگه داری و روزای خوب در راهه من امید دارم توام امید داشته باشششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی واقعا شجاعت نیست حماقتهشجاعت یعنی توی طوفان های زندگیش آدم محکم و استوار باشه جا زدن و عقب کشیدن ...

منظورم این نیست که خودکشی کار آدمای شجاعه، میگم خودکشی کردن شجاعت میخواد...

و برداشت هر کسی از شجاعت و حماقت بستگی به مفهوم طوفان و خود زندگی برای اون فرد داره...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
ناخواسته باردار شدم من حال روحی خوبی ندارم اگه میخوای سرکوفت بزنی لطفا دیگه نظر نده

من کی یاشم ک سر کوفت بزنم. روش جلوگیریت چی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بهش میگم تاپیکم ک راجب خودکشی هست رو بخونه!صفحه ۳ تاپیکام

دقیقا سه روز پیش شوهر دوستم خودکشی کرده دو س ماه قبلش هی حرفشو میزد کسی باور نمیکرد اینستا هم لایو گذاشته بود خودکشی میکنه ولی باور نکرد کسی وقتی ک خودکشی کرد یکهو همه شوکه شدن پسر ب اون زیبایی ....حیف شده بود

۹۰ درصد اونایی که خودکشی کردن پشیمون میشن اما دیگه کار از کار گذشته پسر فامیلمون ۲۶ سالش بود دانشجوی مهندسی  دو ماه پیش خودکشی کرد تا قرص خورد آمد به مادرش گفت منو برسونین بیمارستان اما تو بیمارستان تموم کرد یکی دیگه بنزین ریخت رو خودش  با پدرش دعواش شده بود مادرش مکه بود درصد بالایی از بدنش سوخت بهترین بیمارستان های سوختگی بردنش تو بیمارستان به خونوادش گفته بود خیلی پشیمونم اما بعد مدتی مرد