2777
2789
عنوان

اگه یه نفر بخواد خودکشی کنه چی بهش میگید که پشیمون بشه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 61 پست
هیچکس نمیتونه بهت حرفی بزنه که از تصمیمت برگردیچون هیچکس نمیتونه میزان زجری که داری میکشی رو بفهمهمی ...

دیگه توان ادامه دادن ندارم خیلی خسته شدم 

من ظرفیت این همه عذاب رو ندارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم راهی که میخوای بری رو  من خیلی وقته برگشتم

اگه برمیگشتم به اونموقه هیچ وقت هیچ وقت همچین غلطی نمیکردم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
دیگه توان ادامه دادن ندارم خیلی خسته شدم من ظرفیت این همه عذاب رو ندارم 😭

سخته ولی تجربه ی خیلی بدی میشه 

هیچ وقت به این کار راضی نشو 

تو میتونی بهترین زندگی رو برا خودت رغم بزنی بدون اینکه از کسی کمک بخوای 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
هعب میخوای اون دنیا هم تو آتیش جهنم بسوزی؟

ن این دتیا داریم تو بهشت برین قدم میزنیم ؟ 

نه بهشتی هست نه جهنمی نه هیچی خیالت راحت 

بهشت و جهنمم اگر باشه ک نیست بهشتش مال پولداراس جهنمش مال ما 

دیگه توان ادامه دادن ندارم خیلی خسته شدم من ظرفیت این همه عذاب رو ندارم 😭

الان هم بارداری،؟؟؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه کاریه آخه 

حق زندگی به خودتون که نمی‌دید هیچ حق زندگی دخترتون هم میخواید بگیرید؟

خودکشی چه کار احمقانه ای هست آخه

زندگی همه مشکلات داره و کلی بالا و پایین و شادی و غم داره نمیشه تا یه چیزی میشه آدم خودکشی کنه

به جای اینکه قوی نبودنت رو پرورش بدید قوی بودن رو توی وجود خودتون پرورش بدید 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

لطفا برا کشتن دخترت نقشه نکش واقعا چجور مادری هستین که حاضرین بچه خودتونو بکشین 

شما برو دکتر دارو بخوری خوب میشی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است