2777
2789
عنوان

خونه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست
هع اون جاریم ک تواون خونشونه فهششون میده راشون نمیده چنان دوسش داااارن خداشونه بنظرت دختراشون ول می‌ ...

خدابه زندگی خودت برکت بده ازجایی برسونه فکرشم نکنی ایشالله توکل بخدا 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

شوهرت سرکارنمیره مگه؟

چرا والا هرچندماه میگیم یچیزی جمع کنیم خانوادش میان ی ماه میمونن جیبمون خالی میکنن میرن بعدتخم نمیکنن برم خونه خودشون ک دست اون پسزشون و جاریمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا والا هرچندماه میگیم یچیزی جمع کنیم خانوادش میان ی ماه میمونن جیبمون خالی میکنن میرن بعدتخم نمیکن ...

تواین وضعیت یه ماه موندنشون چیه..ادم یه روزم روش نمیشه خونه کسی بمونه

ببین تو پول نداری درست، ولی با فکر کردن زیاد به این قضیه که ظاهرا روی رفتار و روحیت هم اثر گذاشته داره علاوه بر پول فرصت یه زندگی شاد و خوشبخت رو از خودت میگیری، من وقتی با همسرم ازدواج کردم حتی ماشینم نداشت در صورتی که فامیلام همه پولدارن، کم کم یه پراید داغون خریدیم یه جا میرفتیم همه با شایی میومدن ما با پراید، هردو هم تحصیلکرده هستیم، خودمونو نباختیم سعی کردیم به چیزایی که میخوایم برسیم، الان به یسری چیزا رسیدیم با قسط و قرض زیاد، پولدار نیستیم ولی نزاشتیم این چیزا رابطمونو خراب کنه و هنوز مثل اولاییم، بهرحال یه خونه و ماشین میخری ولی اون سنی که الان توش هستی دیگه نمیاد، زندگیت فقط یکباره مواظب خودت باش، البته که دعا میکنم که خونه هم بخری

تواین وضعیت یه ماه موندنشون چیه..ادم یه روزم روش نمیشه خونه کسی بمونه

والااینامیان میمونن برج۳رفتن دوباره قرارع این چندروزه بیان وقتیم میان نمیکنه من سرکارم خودشون آشپزی کنن شوهرم باید بره براشون رستوران غذابگیره. بعدمن رفتم اونجا هیچچچیییی نذاشتن جلوم کثافتا بجز غذای نذری برادرشوهرم

ببین تو پول نداری درست، ولی با فکر کردن زیاد به این قضیه که ظاهرا روی رفتار و روحیت هم اثر گذاشته دا ...

ولی من الان دلم خونه اساس ماشین میخاد تاجوونم وقتی پیربشم دیگ قرارنیست آرزوهای الانم آرزوهای اون موقعه باشه واسچی من بعد۷سال زندگی حتی نتونستم ی دندون خرابمم درست کنم بعدخداب خرابا اینقدر خوشبختی میده

فقط برادرشوعرم خونه پدر شوهرمو برده بقیشون شوهراشون عرضه داشتن ماشین خووونه بهترین اساس شوهراحمق من ...

وقتی‌زندگی مدیریت نداشته باشه همین میشه وگرنه میگی همتون ازنظرشغلی تو یه سطح کارگری هستین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وقتی‌زندگی مدیریت نداشته باشه همین میشه وگرنه میگی همتون ازنظرشغلی تو یه سطح کارگری هستین

دقیقا دختر خاله هام بشدت زرنگ و اینکه شوهراشون بشدت ب حرفشونن من بی عرضشونم

دقیقا دختر خاله هام بشدت زرنگ و اینکه شوهراشون بشدت ب حرفشونن من بی عرضشونم

ببین چه خرجای الکی میکنین یا کجا مدیریتتون ضعیفه تغییر بدین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️