2777
2789
عنوان

خونه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست
دخترم کوچیکه جای بهم کارنمیدن .می‌دونی هیچ حسی ب زندگیم ندارم دیگ تاوقتی یادم میاد بدبخت بودیم مجردی ...

عزیزم درک میکنم چی میگی . این گرونی ها همه رو عقب انداخت . همونا هم که الان دارن توی ارزونی بارشونو بستن . ما ها تا اومدیم وام های اول  ازدواج رو تصفیه کنیم گرونی وحشتناک شد . ما هم نتیجه زحمتمونو نمی‌بینیم و از خیلیا عقبیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ مامانم نگه خاله هام میگن همین خالم ک دخترش الان خونه ساخته همیشه جلوروم بم میگف دلم میسوزه اساس ن ...

ازیه مغازه اشناداری قسطی بخر ماهم همینطورهمه چی خریدیم قسطی 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خوندم خووووندم مگ اینا خداروصدامیکنن ک خذابشون میده چرامن صداش کنم اخه

ازطرف شهید ابراهیم هادی بخون هدیه بده به امام علی خودم خوندم بهت میگم باورکن

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خب اونا کمکی داشتن؟ارثی چیزی بهشون نرسیده؟

فقط برادرشوعرم خونه پدر شوهرمو برده  بقیشون شوهراشون عرضه داشتن ماشین خووونه بهترین اساس شوهراحمق من ازمامیزنه کارمیکنم ی ماشینم نداره

مگ گروهی براهمه نی؟چرافقط ما باید درد گرونی بکشیم چرابقیه دارن ب معنی واقعی زندگی میکنن می‌دونی خوشب ...

نه دیگه از این چیزا نگو حتی حرفشم نرن فکرشم نکن . بچتم بزرگ میشه میره مهد و مدرسه دستت برای شغل بازتر میشه . 

کتاب چهار اثر رو حتما شروع کن بخون دیدت رو بهتر میکنه و قدرت ذهنتو سمت اتفاقای مثبت میبره . من اثرشو دیدم . 

خدالعنت کنه پدرشوهرمو خداازسرتقصیراتش نگذره ب پسرکوچیکش خونه داده اما حاضر نبود دست شوهرمنو بگیره لع ...

یویزبهت بگم شوهرمن تک پسره.باباش سه چهارتاخونه ومغازه وزمین داره اما دریغ از یک میلیون کمک....بااین وجود نفرین نمیکنم فقط سپردمشون به خدا....انگارشوهرم بچشون نیست...واقعا دل شکستم ازشون ولی باز احترامشون نگه میدارم چون باخدا معامله کردم...توهم دلتو صاف کن...حرص وجوش نخور 

میفهمم چی میگی ولی بااین فکرا فقط روان خودت بهم میریزی.....درامدها پایین هزینه ها بالاس....اجارها با ...

همیشه خودموگول میزنم میگم توک قرارع بمیری پس بیخیال ک هیچی نداری . ولی بعد میگم مگ قرار نی همه بمیریم چطور اونا دارن لذت میبرن از زندگیشون اسم مردن نمیارن .  هزینه ها بالا باشه درآمد کم  واسه همس میگم ک چطور برااونا گرونی گرونی نیست برای ماهست

یویزبهت بگم شوهرمن تک پسره.باباش سه چهارتاخونه ومغازه وزمین داره اما دریغ از یک میلیون کمک....بااین ...

آخرش همش به شمامیرسه حالابیاوببین

یویزبهت بگم شوهرمن تک پسره.باباش سه چهارتاخونه ومغازه وزمین داره اما دریغ از یک میلیون کمک....بااین ...

خیلی ناراحتم بقران هیچکس. دستمون نیست کسیو نداریم خستم دیگ دلم ی زندگی خوب میخاد

خیلی ناراحتم بقران هیچکس. دستمون نیست کسیو نداریم خستم دیگ دلم ی زندگی خوب میخاد

منم ن ازپدر شانس اوردم ن پدرشوهر..مامانمم بچه بودم فوت شدش...بی کسم...جز خدا کسی رو ندارم...