همه دوروبریام خریدن دخترخاله های همسنم یکی یکی خریدن حتی اونایی ک ازمن خیلی کوچیکترن مامانم های زنگ میزنم میگه فلانی چ خونه ای خریده چ خونه ای ساخته ازعمدمیگ دلم بسوزه بعدمیگ شانس من دامادام ندارن خیلی روحیم خرابه بااین که خاله هامو دختراشون خیلیییییی اوضاعشون بدبودباهمه یودن الان. واقعا خوش شانسن ولی من ک مث فقیرا بودم با کسی کاری نداشتم ازهمه بدبخت ترشدم خیلی ناراحتم ک خدابینمون اینجورفرق گذاشت و میدونم من حالا حالا ها خونه دارنمیشم حتی ماشینی هم ک زیرپامونه مال صاحب کارهمسرمه و ب دروغ گفتیم مال خودمونه. ازبس همه مسخرمون میکردن اوناهم ماشین دارن هم خونه خجالت میکشم برم توگروه خانوادگی چون مطمئنم دارن بهم بگه تبریک میگن و من ک برم مطمینم مسخرم میکنن چون حتی اساس هم ندارم خیلی دلم شکسته خیلیییییی لعنت بمن ک از صب میرم سرکار ک ماهی دوتومن س تومان حقوق داشته باشم عصبی شدم دخترمو دعوا میکنم همش خودمو میزنم مردم دیگ تاکی مث بدبختا باشم تا کی دارایی همه رو ببینم بگم خدابیشتز بهشون بده و بدون نمیدع چقد خودمو گول بزنم خب منم دلم ی زندگی درست حسابی میخاد بخدا من چیزی کمتر نبودم ازاینا ته نامردیه عدالت خدا. مث صگ جون میکنم آخرشم میفتم توچاه این چ ژندگیه؟؟؟؟؟
دخترم کوچیکه جای بهم کارنمیدن .میدونی هیچ حسی ب زندگیم ندارم دیگ تاوقتی یادم میاد بدبخت بودیم مجردی ...
عزیزم درک میکنم چی میگی . این گرونی ها همه رو عقب انداخت . همونا هم که الان دارن توی ارزونی بارشونو بستن . ما ها تا اومدیم وام های اول ازدواج رو تصفیه کنیم گرونی وحشتناک شد . ما هم نتیجه زحمتمونو نمیبینیم و از خیلیا عقبیم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدالعنت کنه پدرشوهرمو خداازسرتقصیراتش نگذره ب پسرکوچیکش خونه داده اما حاضر نبود دست شوهرمنو بگیره لع ...
یویزبهت بگم شوهرمن تک پسره.باباش سه چهارتاخونه ومغازه وزمین داره اما دریغ از یک میلیون کمک....بااین وجود نفرین نمیکنم فقط سپردمشون به خدا....انگارشوهرم بچشون نیست...واقعا دل شکستم ازشون ولی باز احترامشون نگه میدارم چون باخدا معامله کردم...توهم دلتو صاف کن...حرص وجوش نخور
میفهمم چی میگی ولی بااین فکرا فقط روان خودت بهم میریزی.....درامدها پایین هزینه ها بالاس....اجارها با ...
همیشه خودموگول میزنم میگم توک قرارع بمیری پس بیخیال ک هیچی نداری . ولی بعد میگم مگ قرار نی همه بمیریم چطور اونا دارن لذت میبرن از زندگیشون اسم مردن نمیارن . هزینه ها بالا باشه درآمد کم واسه همس میگم ک چطور برااونا گرونی گرونی نیست برای ماهست