همه دوروبریام خریدن دخترخاله های همسنم یکی یکی خریدن حتی اونایی ک ازمن خیلی کوچیکترن مامانم های زنگ میزنم میگه فلانی چ خونه ای خریده چ خونه ای ساخته ازعمدمیگ دلم بسوزه بعدمیگ شانس من دامادام ندارن خیلی روحیم خرابه بااین که خاله هامو دختراشون خیلیییییی اوضاعشون بدبودباهمه یودن الان. واقعا خوش شانسن ولی من ک مث فقیرا بودم با کسی کاری نداشتم ازهمه بدبخت ترشدم خیلی ناراحتم ک خدابینمون اینجورفرق گذاشت و میدونم من حالا حالا ها خونه دارنمیشم حتی ماشینی هم ک زیرپامونه مال صاحب کارهمسرمه و ب دروغ گفتیم مال خودمونه. ازبس همه مسخرمون میکردن اوناهم ماشین دارن هم خونه خجالت میکشم برم توگروه خانوادگی چون مطمئنم دارن بهم بگه تبریک میگن و من ک برم مطمینم مسخرم میکنن چون حتی اساس هم ندارم خیلی دلم شکسته خیلیییییی لعنت بمن ک از صب میرم سرکار ک ماهی دوتومن س تومان حقوق داشته باشم عصبی شدم دخترمو دعوا میکنم همش خودمو میزنم مردم دیگ تاکی مث بدبختا باشم تا کی دارایی همه رو ببینم بگم خدابیشتز بهشون بده و بدون نمیدع چقد خودمو گول بزنم خب منم دلم ی زندگی درست حسابی میخاد بخدا من چیزی کمتر نبودم ازاینا ته نامردیه عدالت خدا. مث صگ جون میکنم آخرشم میفتم توچاه این چ ژندگیه؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غصه نخور خواهر....منم وضعیتم همینه....مگه تواین گرونی میشه به خونه خریدن فکرکرد..ماازپس پول پیش بربی ...
مگ گروهی براهمه نی؟چرافقط ما باید درد گرونی بکشیم چرابقیه دارن ب معنی واقعی زندگی میکنن میدونی خوشبحال اونایی ک خراب بودن بخدابسرم میزنم خیانت کنم ب شوهرم شاید خدادرهاشو برومون بازکنه
عزیزم حقوقت واقعا خیلی کمه من توی دیوار حقوق از ۷ تومن میبینم . سعی کن دنبال کار بهتر بگردی . برای خ ...
دخترم کوچیکه جای بهم کارنمیدن .میدونی هیچ حسی ب زندگیم ندارم دیگ تاوقتی یادم میاد بدبخت بودیم مجردی هم بدبخت تربت خانواده بودیم الآنم ک متاهلم بدبختربنم ازنظرهمه ینی کسی ام ک کل فامیل میگن هیچی ندارع
ناراحت نباش منم مثل توام همه دوربریاخونه دارشدن بهترین امکانات دارن حتی کوچترازمنن بیشتریا شوهرم کار ...
خدالعنت کنه پدرشوهرمو خداازسرتقصیراتش نگذره ب پسرکوچیکش خونه داده اما حاضر نبود دست شوهرمنو بگیره لعنت بش ک خونه ساخته براپسرش ولی حاضر نشد طبقه بالاروهم ب مابده خودمون بسازیم میگفت نمیدم
مگ گروهی براهمه نی؟چرافقط ما باید درد گرونی بکشیم چرابقیه دارن ب معنی واقعی زندگی میکنن میدونی خوشب ...
میفهمم چی میگی ولی بااین فکرا فقط روان خودت بهم میریزی.....درامدها پایین هزینه ها بالاس....اجارها بالا....واقعن زندگی سخت شده ولی همیشه به این فکرکن میشد بدترازاینم باشه....باز خداروشکر محتاج نامرد نیستیم...خداروشکر تن بچه هامون سالمه...ازپس زندگیمون برمیاییم....چه اون میلیاردرش چه فقیرش تهش یچیزه...