2777
2789

از دیر حموم میخاسته نگاهم کنه 

۹ سالشه من ک حموم بودم مامانم رفت بیرون 

ی لحظه ب خودم گفتم نکنه حالا کسی خونه نیست کنجکاو بشه از درز زیر در نگاه کنه 

چند دقیقه گذشت ی لحظه برگشتم نگاه کردم سایشو دیدم  صداش زدم انگار بلند شد (نمیدونم خم شده بود نگاه میکرد یا وایساده بود ولی سایه دیدم) 

ی مکث کرد جواب داد گفتم دم در بودی؟گفت صدام زدی اومدم گفتم اها فکر کردم پشت دری

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

بعدشم ک اومدم بیرون گفتم کجا بودی وقتی صدات زدم گفت اینجا گفتم ی سایه دیدم فکر کردم تویی

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه از زیر در چیزی معلومه؟

پایین تنم مشخصه شاید تا باسنم پیدا باشه مطمئن نیستم

وسواس فکری داری ؟ 

با این رفتارا بچه رو به شک میندازی ، حالا فکر می کنه چه خبره !

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

نمیدونم حالا چ واکنشی داشته باشم 

گفتم ب مامانم بگم از زیر زبونش بکشه ولی نمیدونم چی باید بهش بگه

پسر منم نه سالشه تو باغ نیست یه لحظه ترسیدم بچهام ازسنشون بچه ترن چون نه ماهواره دیدن نه کسی بوده چشم وگوششونو باز کنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

پایین تنم مشخصه شاید تا باسنم پیدا باشه مطمئن نیستم

از زیر در حمام تا باسن مشخصه😬😬😬

پس بگو حمام در نداره

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
مگه چیزی معلوم میشه از زیر در؟؟.؟؟؟

عزیزم در خونه همه ک ی جوری نیس 

واس ما درز پایینش یکم زیاده امتحان کردم شاید باسنم هم مشخص بشه

از زیر در حمام تا باسن مشخصه😬😬😬پس بگو حمام در نداره

اگ خم بشه نگاه کنه مشخصه 

باز و بی در ک نیس