2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رکسونا خب محشره بعد از اون آمبرلا عالیه واقعا جدیدا اینو واسم اورد شوهرم اصلا عرق نمیکنی چه برسه بو ...

ببین قبلا رکسونا داشتم مام 

جوش میزدم  

عرق نکنی که بده 

عرق باید دفع بشه ولی بوی بده نده 

میشه ببینم عکسشو؟ قیمتش چند؟

ببین قبلا رکسونا داشتم مام جوش میزدم عرق نکنی که بده عرق باید دفع بشه ولی بوی بده نده میشه ببینم عک ...

والا دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ۱۷۰گفت الان شوهرم در دسترس نیس گوشیش نمیگیره قیمتشو بپرسم

من که راضی ام بوش تند نیست که دائم بوی خوب بدی ولی بوی عرق هم نمیدی نه که کلا عرق نکنی ولی مثلا رکسونا با عرقت قاطی میشه ولی این نه

مایع هم هست چند رنگ داره من بنفششو برداشتم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

والا دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ۱۷۰گفت الان شوهرم در دسترس نیس گوشیش نمیگیره قیمتشو بپرسممن که راضی ام ...

مرسی قشنگم 

رنگ بندیش یعنی رایخه ش متفاوته؟

زیر مانتو و لباس شوره نمیزنه؟ رنک بگیره زیز بغل؟

مرسی قشنگم رنگ بندیش یعنی رایخه ش متفاوته؟زیر مانتو و لباس شوره نمیزنه؟ رنک بگیره زیز بغل؟

نه اصلا رنگی نیست مایع س مثل سفیده تخم مرغ سفیدک هم نمیزنه

شوهرم ۳چهار رنگ اورد از دوستش من اینو برداشتم اره بوهاشون فرق داره فقط ولی روش هم برچسب داره پلمپه بوش مشخص نیس که بو کنی باز شوهرم گوشیش بگیره قیمتشو میپرسم البته بزن دیج.ی ک.الا ببین قیمتشو

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏