2777
2789

من یه موقعیتی با پیگیری های خودم پیش اومده برام استخدام رسمی یه شغلی که جایگاه اجتماعی و حقوق خوبی هم داره و از سالها پیشم همش هدفم همین جایگاه بود 

اما الان که تقریبا داره کارها پیش می‌ره خیلی میترسم نگرانم همش دودلم میگم کاش پیگیری نمی‌کردم اوکی نمیشد 

سه تا بچه دارم 

میترسم زندگیمون سخت بشه میترسم بچه ها آسیب بخورن میترسم وقتی سرم با کار شلوغ بشه و آزادیم از دست بره پشیمون بشم که چرا زندگی راحت و ازادمو از دست دادم و خیلی ترس‌های دیگه که همش تو این مایه هاست 

یه جنوبی عاشق شمال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل منی 

ولی من اقدام نکردم حتی طرح بیمارستانم رو برم با سه بچه کوچولو

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
برای بعدش چی؟ مثلاً سن و سال که بچه ها بزرگ شن برن دنبال زندگیشون؟

اونموقع هم خدا داده تفریح.

البته این در صورتیه ک تامین باشم کاملا و هر چیزی ک میخام دراختیارم باشه 

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

چندتا بچه داری چند سالشونه و ساعت کاریتون چند ساعته ست

سه تا دارم ۱۱ و ۶ و ۲ ساله 

ساعت کاری چهل ساعت در هفته است دیگه شنبه تا چهارشنبه مثلاً هشت صبح تا دو نهایتا 

یه جنوبی عاشق شمال

منم موقعیت داشتم.ولی خانه داری و تو خونه با بچه هام بودنو ترجیح دادم اینجوری بیشتر کیف میکنم

منم دیدم همیشه همین بود الان که خیلی شرایط برام‌جور شده نمی‌دونم چیکار کنم 

شوهرم میگه این بچه ها که همیشه نیستن چندسال دیگه بزرگ میشن هرکدوم میرم یه ور تو اون موقع ها پشیمون میشی که چرا شغل و جایگاه اجتماعی نداری 

یه جنوبی عاشق شمال