2777
2789
اصلا سراغ ندارم دعانویس نمیدونم کجا برم

پیش این سید ها که دعا میگیرن یا آنلاین تو اینستا زیاده ازشون بپرس میگن به چه نیتیه

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اصلا اهل این چیزا نیستو اینکه اینجا خونه مامانمه من تازه دو ماه دیگه میخوام عروسی بگیرم

از فک و فامیل خودتان

ببر پیش دعا نویس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تقریبا خوبه وضعیتمون حسود به شددددددتواقعا این اواخر خیلی با شوهرم مشکل پیدا کردم شهریور تازه عروسیم ...

ببین تو همین نی نی سایت سرچ کن دعا و آیه ضد طلسم و دعا 

مطمئن باش کار حسودات بوده و بهت حسودی میکردن

چشم دیدنتو نداشتن 

مامانم فقط یه جا نشون داده گفتن شما ایمانتون قوی باشه اینا مهم نیس😐

اونا سید هستن ولی سحر مهمه جادو خیلی قوی خدا تو قرآنم گفته باطلش کن

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
ببین تو همین نی نی سایت سرچ کن دعا و آیه ضد طلسم و دعا مطمئن باش کار حسودات بوده و بهت حسودی میکردنچ ...

آها ممنون

واقعا حسود که زیاد دارم

من هیچوقت بد هیچکسو نخواستم نمیدونم چرا اینهمه دشمن دارم کنه بدبخت کم شانس

آها ممنونواقعا حسود که زیاد دارممن هیچوقت بد هیچکسو نخواستم نمیدونم چرا اینهمه دشمن دارم کنه بدبخت ک ...

عزیزم مردمو نمیشناسی تو، توی روت میخندن پشت سرت میخوان دور از جون سر به تنت نباشه

ببین داری ازدواج میکنی، ماشین میخری، عروسی میکنی و... دنبال دعان😂😂😂

عزیزم مردمو نمیشناسی تو، توی روت میخندن پشت سرت میخوان دور از جون سر به تنت نباشهببین داری ازدواج می ...

دقیقاااا 

واقعا چه آدمای ترسناکین اینجور آدما

چطوری از خدا نمی‌ترسن