2777
2789
منم حس میکنم دعا گرفتن برامونتو چجوری پیداش کردی؟

روش نوشتن تو خونشون دفع کن

اما انگار طرف نتونستنه دفن کنه اومده زیپ کوسن مبل رو باز کرده تو اون گذاشته

مامانم می‌خواسته بشوره روی کوسنارو یهو این بیرون افتاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهل دعا گرفتن نیستم اصلا ولی واقعا الان حس میکنم شرایطم خیلی بد شده این چند وقتهحالا من دو سه تا ...

قدرت تلقين و دست كم نگير اگه هي بهش فكر كني بدتر هم ميشه 

اگه دنبال دعانويس بري هم خيلي فرقي نداره كه مشكلات حل بشه يا نه!  بيشتر به نظرم مفيدتر است كه بري مشاور خانواده و به افكار و اهدافت يه نظمي بدي 

روي برگه هر مشكل و يا موفقيت رو بنويس 

علتش هم بنويس 

مثلا مشكلي كه با خانواده شوهرت داري علت بحث، اولين مساله اي كه باعث ناراحتي شد بنويس و اينكه چه عكس العمل ها و چه مديريت رفتاري ميتونستي انجام بدي كه وضعيت بهتر بشه، از ديد يه غريبه به موضوع فكر كن .. و سعي كن به يك درك متقابل برسي 

..

دركل ميخوام بگم با منطق و چهارچوب اصولي و سياست رفتاري خيلي بهتر از دعانويس و كمك از عالم غيب! ( كه معلوم نيس راست باشه يا دروغ) ميشه نتيجه گرفت 

نوشتن مشكلات و فك كردن به مديريتش بهتر ميتونه كمكت كنه 

درسته اما باید باطل بشه من خیلیارو دیدم سرهمین چیزا زندگیشون نابودشده

بله حرز امام جواد باطل کننده سحر و طلسم هست ولی خیلی هم نباید ترسید ایمان داشته باشیم تا خدا نخواد اتفاقی پیش نمیاد چیزی نمیشه

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵