2777
2789
عنوان

قتل آدم کُشی کسی حرفه ای بلده😁💖

276 بازدید | 19 پست

خواهش میکنم ازتون یه ترکیبی یه چیزی بگید بریزم تو یه چیزی بدم طرف بخوره البته یه چیزی ک سکته قلبی یا مغزی کنه نفهمن کار منه😂میخوام پدرمو به قتل برسونم://لطفا نصیحت نکنید شما تو زندگی من نیستید که بدونید من چه کشیدم نکشیدید که درک کنید ببینید من چی کشیدم!خلاصه من خیلی به درگاه خدا دعا کردم مرگشو ولی نمیدونم چ حکمیته نه کمکم میکنه نه راحل نشونم میده و به اینجا رسیدم خواهشا بدون شوخی و صادقانه پاسخ بدید قشنگاا💖اگر موفق شدم مرگشون اعلام می‌کنم و جشن میگیرم😁😭❤️💖🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوالایی می‌پرسین ، چه می‌دونم مارمولک بنداز تو غذاش 😆😆 

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

ببین

منم از این فکرا. زیاد به سرم زده ، نصیحتم نمیکنم ، کاریم ندارم زندگیت چطوره

ولی احمق ، تهش بفهمن یه جوری به دارت میکشن که فکرشم نمیکنی

مامانتو دیدی ، حتی اگه رابطش با پدرتم خوب نباشه ولی باز اون موقع میشه غم‌خوارش

خانواده پدرت رضایت نمیدن ، خانواده مادرت طردت میکنن

از جامعه رونده میشی ، سابقه دار میشی

تازه اینا در حالتیه که اعدام نشی

پس چرت و پرت نگو. ، به جاش سعی کن یه کاری کنی پیشرفت کنی از خانواده سمی بکشی بیرون هرچه زودتر

ببینمنم از این فکرا. زیاد به سرم زده ، نصیحتم نمیکنم ، کاریم ندارم زندگیت چطورهولی احمق ، تهش بفهمن ...

دقیقا 

این یعنی اون پدر دو بار بدبختت کرده 

یبار با زنده بودنش عذابت دادو گند زد به زندگیت 

یبار با مرگش 

خدایاشکرت❤️✨
۱۷

بچه ای هنوز ، منم بیستم ، تو سن و سال تو دقیقا افکارم همینطوری بود

جای فکر به این مسائل نیست

بشین سر درس و کار و مستقل شو

باور کن من الان یکم دستم به دهنم میرسه ، گلیم خودمو از اب میکشم

دیگه جر و بحث و دعواهای قبلی رو نداریم

عاقبت نداره این افکار ، تهش به هیچ جا نمیرسه ، فقط افسرده میشی ، من نه تنها به کشتن اونا بلکه به کشتن خودمم فکر کردم و تهشم به هیچی نرسیدم جزدفشار روانی و ریزش‌ مو و هزارتا بدبختی دیگه

خودتو با کار خفه کن که وقت نکنی فکر کنی ، وقت نکنی با خانواده وقت بگذرونی

تموم