2777
2789
عنوان

قتل آدم کُشی کسی حرفه ای بلده😁💖

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 19 پست
ببینمنم از این فکرا. زیاد به سرم زده ، نصیحتم نمیکنم ، کاریم ندارم زندگیت چطورهولی احمق ، تهش بفهمن ...

میدونم.ولی چون تو شهر کوچیکی هستیم کار به راحتی پیدا نمیشه و باید تا موقع دانشگاه رفتنم صبر کنم و متاسفانه من صبر ندارم حس میکنم تا اون موقع نابود و بیمار روانی میشم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم.ولی چون تو شهر کوچیکی هستیم کار به راحتی پیدا نمیشه و باید تا موقع دانشگاه رفتنم صبر کنم و مت ...

کار منظورم همون درسه ، درس خوندن خودش یه کاره ، یک یا نهایتا دو سال دیگه دانشگاه میری دیگه ، یکم صبر داشته باش که اگه صبر نداشته باشی زندگیو به هیچ جا نمیتونی برسونی

فوبیا مارمولک دارم نمیتونم😐مارمولک تو غذا معلوم میشه بنظرت مرگ موش خوبه؟

مارمولک یهویی میوفته تو غذا و کار کسی هم نیست ولی مرگ موش مشخصه عمدیه یکی اینکار و کرده ،دردسره🤪

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
فوبیا مارمولک دارم نمیتونم😐مارمولک تو غذا معلوم میشه بنظرت مرگ موش خوبه؟

عزیزم ببین اولا همین تاپیکت میتونه مدرک اقدام به قتل باشه که ۱ تا ۳ سال حداقل زندان و جریمه نقدی داره درصورت مراجعه شاکی

، از اون گذشته ، اکه کار احمقانه‌ای هم بکنی ، مدرک اثبات قتل محسوب میشه

از طرف دیگه ، یه فرد ایکیو دیگه هم که بیاد زیر این راهکار قتل بده ، راحت میشه به عنوان همدست به قتل ازش شکایت کرد

ضمن اطلاع گفتم بدونی