2777
2789

سلام خانوما

دخترمو فردا باید ببرم واکسن بزنه،دوتا سوال دارم،اول اینکه ببخشید مدفوع دخترم یک هفتس سبز رنگه،الان تو نت سرچ میکردم دیدم نوشته از علائم سرما خوردن نی نیه،سرما خورده باشه که واکسن نمیزنن،من از کجا بفهمم دخترم سرما خورده؟بینیش بعضی وقتا خس خس میکنه ولی میگن همه نوزادها اینجورین،فردا ببرم بهداشت خودشون متوجه میشن سرما خورده یا نه؟

سوال دوم اینکه بیمارستان موقع تولد دخترم واکسن ب ث ژ رو نداشت فرداش یعنی 31 تیر بردیم واکسن زد،میگن زودتر از تاریخ تولد واکسن نمیزنن دخترم 30 بدنیا اومد فردا ببرم واکسنشو میزنن؟

ممنوووون

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدفوع سبز اصلا ربطی به سرماخوردگی نداره یا شما سبزیجات خوردین یا کوچولوتون اول شیرو میخوره یعنی قس ...

تو تاپیکا سرچ کرده بودم یه عده گفتن رنگ مدفوع مهم نیست یکی هم گفت بخاطر سرما خوردنه

مرسی عزیزم پس ربطی نداره

عزیزم اگه به صورت بلغم هست خلط سبز رنگ یا سرما زده یا دچار سردی شده 

پسر من با زدن واکسن خیلی اذیت میشد تا یک هفته گریه و تب

ولی وقتهایی که واکسن میزدم حسابی جاش رو ماساژمیدادم اینجوری کمتر اذیت میشد برای بچه دومم همین کار رو میکردم البته مسئولین بهداشت با کار من موافق نبودند ولی برای بچه های من کار ساز بود 

🥰

در ضمن من یه شیشه کوچولو آب قند داشته باشین پیشتون،شنیدم میگن واسه آرامش بچه خیلی خوبه.قبل و بعد واکسن یه خرده بدین بخوره.ویه چیز مهمتر که قبل واکسن تا میتونید محل واکس رو خوب ماساژ بدین که بچه کمتر اذیت شه.و نکته آخر نزارید که تو خواب بهش واکسن بزنن.چون واقعا اثر بدی میزاره رو روحیه بچه.

اینا تجربیات خودم و اطرافیانم از واکسن بود

راستش مدفوع ک سبزه یهنی عفونت یا اینکه یکم ناخوشه اینو من خودم دکتر اطفال بهم گفت گفت هر وقت رنگ مدفوعش تغییر کرد چون الان باید زرد باشه مال دخترت نشونه عفونت و سرماخوردگی 

خس خسم داره 

ب نطرم ببر دکتر چکاپ کن ولی ب بهداشتم بگو درجه میذاره اگه تب داشت نمیزنه ولی اگه خفیف باشه نیازی نیس میزنن 🙋من اینا رو چون مشکل خودم بوده ج دادم چون پرسیدم ولی اون دومیو نمیدونم منظورتو در ضمن یه روز عقب جلو هم واسه واکسن اشکال نداره

دخته جنوبوم 😆😄
واکسن یه خرده حساسه.سرماخوردگی اگر تب نداشته باشه مشکلی نیست میزنن.ولی بخش دوم سوالتون رو قبل از این ...

اصلا نمیدونم سرما خورده یا نه علائمی نداره

مرسی عزیزم باشه میپرسم

عزیزم اگه به صورت بلغم هست خلط سبز رنگ یا سرما زده یا دچار سردی شده  پسر من با زدن واکسن خیلی ...

معمولیه فقط رنگش سبز تیرس

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما انجام میدم

در ضمن من یه شیشه کوچولو آب قند داشته باشین پیشتون،شنیدم میگن واسه آرامش بچه خیلی خوبه.قبل و بعد واک ...

مرسی از راهنماییات گلم یادم میمونه🌹

راستش مدفوع ک سبزه یهنی عفونت یا اینکه یکم ناخوشه اینو من خودم دکتر اطفال بهم گفت گفت هر وقت رنگ مدف ...

اخه دکترش تا شنبه نیست فردا هم نوبت واکسنشه😕پس به همون بهداشت میگم چک کنن ببینن سرما خورده یا تب داره،مرسی عزیزم🌹