2777
2789
عنوان

پدرم جهاز نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 128 پست
شوهرم با وام ازدواجش خونه ساختخودم بار دومم بود ازدواج میکنم سری قبل تو عقد جدا شدمخیلی سال پیش بابا ...

الان مطلقه ها وام میگیرن توام ک دختری چرا ندن؟میگی ک خیلی سال پیش بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم فردا اول وقت برو سر وقت بابات . بگو یا پدریتو انجام بده و امروز بدون دعوای ساختگی همه چیمو بخر ...

یه چند روز دیگه همین کارو میکنم

منتظرم خونه م تکمیل شه ک دیگه بهشون بگم و نخرید بذارم برم بدون هیچی 

هر چند براش اهمیتی نداره ک منو ببینه یا نه

سلام عزیزم یه نصیحت خواهرانه عروسی اصلا مهم نیست اگر دارن خانواده شوهرت بگیرن نور الی نور اگر نداشتن ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی برام عزیزم

من حقیقت عروسی زیاد مهم نیست برام

اینکه بدون جهاز برم یا شوهرم جهاز بخره اذیت میشم

واقعا با حرفت موافقم من شکستم دیگه انگار توی هپروت هستم

هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری بشه 

همه ش زندگیم شده حسرت

بقیه رو میبینم ک چقدر ذوق دارن سر عروسی بچه هاشون حسرت میخورم

بابای منم هیچ جهازی برام نخرید مثل پدرشما سرش گرم زن دوم و این داستانا بود و هست و به بچه هاش رسیدگی ...

خوشبخت باشی عزیزم

من متاسفانه بابام رسوام کرده

انقدر گاهی بی احترامی کرده به شوهرم و من ک قشنگ شوهرم میدونه چطوری هست

سر جهازم ک بحثش شد با شوهرم 

ممنون از راهنماییت عزیزمچون پدرم کارمنده میدن بهم؟

حالا برو یه سری بزن چی میشه.من به آبجیم گفتم گفت این طرح سراسرییه کل کشور.آبجیم اسمارو رد کرده بود .فقط نگو بابام کارمنده لباسای خوبتو نپوشی .ساده برو بگو جهاز ندارم باید چند ساله عقدم .به زنداداشم تلوزیون ledیخچال قالی لباس شویی وکلی وسایل ریز ودرشت

عروس خانم حتما آرایشگاه برو و با ۴۰ ۳۰ نفر از کسانی که دوسشون داری تو رستوران یا باغ جشن بگیربرای جه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

اینکه حمایتم نمیکنن و خوشحال نیستن از خوشبختی من اذیتم میکنه عزیزم

وگرنه با جهاز و عروسی کنار میام

من دلسوزی کنارم ندارم عزیزم قدر مامانت بدون سرای ایرانی قسطی میده بابات ببر قسطی برداره برات

انشالا ک زودتر خدا جور کنه برات راحت شی

کلا قسطی ک میگه نمیخرم

میگم ک دنبال بهانه س ک نخره همه ش عذابم میده

اره کاش جدا میشد واسه یه خانم بدترین چیزه بخصوص که جدا نشده باشه و بنظرم اشتباه کرده و یا قضاوت نمیک ...

چه عذاب ها که نکشید توی این زندگی مادرم

چون فامیلن جدا نشد ک مادرش اذیت نشه

همه چیش شده این زن

خیلی واضح تو روم میگه تو دخترم نیستی 

یه چند روز دیگه همین کارو میکنممنتظرم خونه م تکمیل شه ک دیگه بهشون بگم و نخرید بذارم برم بدون هیچی ه ...

مهم نباشه برات بااین باباها باید پررو بود و حقیقتشون تو صورتشون کوبید بالاخره اگر قصد دادن نداره بزار خودش اینو بگه و پشت نقابش نمونه که دعوای ساختگی بسازه تا تو خستت شه بزارش تو تنگنا ‌ اما اگر بردت خرید بهش رحم نکن هر چی ذیدی بخر بگو خوبه من فقط همینو میخوام الکی بهونه نیار خلاصه یک روز تو عمرت با پدرت بدون مظلومیت روک باش و هار ..‌‌‌

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .