2777
2789
عنوان

پدرم جهاز نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 128 پست
مهم نباشه برات بااین باباها باید پررو بود و حقیقتشون تو صورتشون کوبید بالاخره اگر قصد دادن نداره بزا ...

مادرم ساکت بود توی زندگی

منو هم ساکت و مظلوم بار اورد

جرعت رو در رو شدن باهاش رو ندارم

شبی هم ک با شوهرم بحثشون شد داشت سر من داد میزد بخاطر جهاز ک دیگه شوهرم عصبی شد

ممنون از راهنماییت عزیزماینکه حمایتم نمیکنن و خوشحال نیستن از خوشبختی من اذیتم میکنه عزیزموگرنه با ج ...

در حال حاضر خیلیا اینطورن

شما دیگه مستقل شدی بابت این خوشحال باش

خیلیا از دخترخانما الان آرزوی همچین موقعیتیو دارن

ان شاالله همه به سهم خوشبختی خودشون برسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم ساکت بود توی زندگیمنو هم ساکت و مظلوم بار اوردجرعت رو در رو شدن باهاش رو ندارمشبی هم ک با شوهر ...

من مادرم ساکته بابامم تا تونست لهش کرد اما من اینجور نیستم همیشه تو دلم ترس هست اما بلند داد میزنم و نمیزارم کسی از ظعف درونم بفهمه خصوصا بابام که ظالمه پس توام قوی باش حتی شده در ظاهر... شاید شوهرت پشتت باشه اما خانوادش بعدا پشت سرتم شده میگن بی خانوادست و ما جهازشو خریدیم . والا ترجیح میدم یک روز خونین و پر از دعوا با پدرم داشته باشم تا یک عمر از خانواده شوهر حرف نشنوم .... قبل از حرف زدن باهاش بخودت بگو اونم از پوستو گوشته دلیل نداره ازش بترسم بابامه وظیفشه بده و گرنه جرواجرش میکنم بعد برو حرفت بزن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چه عذاب ها که نکشید توی این زندگی مادرمچون فامیلن جدا نشد ک مادرش اذیت نشههمه چیش شده این زنخیلی واض ...

چی بگم ؟؟!ان شا...قبل اینکه دیر بشه ، پدرتون سر عقل بیاد .شما هم بتونی اونقدر تو زندگی تلاش بکن و موفق شو واین حرفش رو ، برا خودش اون روز خرج بکن. 

من مادرم ساکته بابامم تا تونست لهش کرد اما من اینجور نیستم همیشه تو دلم ترس هست اما بلند داد میزنم و ...

منم از همین میترسم 

چون خانواده شوهرم خیلی خوب نیستن حرف حتما میزنن 

دعا کن بتونم

من همین کارو میخوام کنم منتظرم ببینم میخواد چیکار کنه