2777
2789
عنوان

پدرم جهاز نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 128 پست
قربونت عزیزم حالا تو ببین خانواده من چه ادمهایی ن که ماشین لباسشویی حهزیه م که خودم خریده بودم ازم گ ...

خیلی سخته قشنگ شرایطت رو درک میکنم

من وسایلی ک خریدم رو برنداشتن

مادرم دلسوزه

بابام هم حس میکنم خودش دلش میخواد اما زنش کرم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فردا اول وقت برو سر وقت بابات . بگو یا پدریتو انجام بده و امروز بدون دعوای ساختگی همه چیمو بخر یا دیگه اسمم نیار داری با زندگیم بازی میکنی منو انداختی  سر زبون خانواده شوهر که بابات نمیخواد بت جهاز بده الکی بهونه میاره . بگو دیگه حوصله فیلماتو ندارم هر بار الکی دعوا ساختگی میچینی یا بگو برم یا الان میبریم خرید این دفعه اخره هم میام درباره جهیزیه بات حرف میزنم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

سلام عزیزم 

یه نصیحت خواهرانه عروسی اصلا مهم نیست اگر دارن خانواده شوهرت بگیرن نور الی نور اگر نداشتن پولی که قراره برای عروسی و چیزهای الکی خرج بشه رو رو چیزای مهم تری خرج کنین.

درسته هر دختری آرزو داره لباس عروسی تن کنه و شب عروسیش و ببینه اما به چه قیمتی؟ ۳۰۰ ۴۰۰ تا خرج کنی برای یه شب؟میتونی جاش ماه عسل بری ولی یه شب قبلش شام بدن خانواده شوهرت توهم لباس عروسی تن میکنی آرایشگاه میری آتلیه هم میری فقط دیگه تالار نیست.

پس بشین معقول فکر کن که عروسی بگیری و وسایل نداشته باشی با عروسی نگیری جاش وسایل بخری یه عمر راحت باشی؟

بعضی بالاها خیلی بدمنش و ظالمن واقعا با چه رویی میخاد دختر دست خالی بفرسته خونه بخت حتی اگر رسم این باشه هم رسم درست نیست.

الان که جهاز رایگان میدن.من آبجیم میگفت کسی میشناسی زوج جوان جهاز رایگان میدن.زنداداش خودم کلی جهاز ...

ابجیت بهزیستی کار میکنه؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بابای منم هیچ جهازی برام نخرید 

مثل پدرشما سرش گرم زن دوم و این داستانا بود و هست و به بچه هاش رسیدگی نکرد 

شانسی که آوردم خودم کارکردم و تونستم خودم برای خودم بخرم اما همونشم به شوهرم نگفتم که همه شو خودم خریدم ی سریاشو الکی  گفتم بابام پول ریخته گفته برو بخر، زندگی رو باید با سیاست پیش ببری اگر صادق باشی و رو راست بعدا همون شوهر میزنه تو سرت ، حتی بهترین مرد هم اگر سیاست نداشته باشی خراب میشه متاسفانه،  خانوادتو کوچک نکن پیش همسرت سعی کن به هر طریقی خانوادتون حداقل معمولی نگه داری، اینطوری میفهمه پشت و پناهی نداری و بعدا برات داستان درست میکنه عزیزم،

عروس خانم حتما آرایشگاه برو و با ۴۰ ۳۰ نفر از کسانی که دوسشون داری تو رستوران یا باغ جشن بگیر

برای جهازم ضروریارو بگیر

چه ایرادی داره همسرت بگیره؟ اصلا اصلش همینه

غصه این چیزارو نخور

زندگی خیلی کوتاه تر از این حرفاس

خیلی سخته قشنگ شرایطت رو درک میکنممن وسایلی ک خریدم رو برنداشتنمادرم دلسوزهبابام هم حس میکنم خودش دل ...

من دلسوزی کنارم ندارم عزیزم قدر مامانت بدون 

سرای ایرانی قسطی میده بابات ببر قسطی برداره برات

پس به حرف شوهرت گوش کن راست میگه عروسی میخوای چی کار تو این گرونی

نه حتما بگیر عزیزم ساده تر فقط نزدیکان.لباس عروسم بپوش خاطره بشه .حتما بگیر به شوهرت بگو ساده برگزار میکنیم بگو میخوام لباس عروس بپوشم 

نه عزیزم میسوزه و میسازهکاش جدا میشد خودش رو راحت میکرد

اره کاش جدا میشد واسه یه خانم بدترین چیزه بخصوص که جدا نشده باشه و بنظرم اشتباه کرده و یا قضاوت نمیکنم صلاح رو تو اون دیدن .به هر حال پدرتون ، اینو باید بدونن دخترش هستی کاش پدرت قبل دیر شدن بدونه هیچ وقت رابطه ی خونی رو به پای فرد غریبه که به کاغذی بنده ، نمیدن .