2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها میگن زن هیچ وظیفه ای نداره همه وظایف با مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 196 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هم دوست داریم اما شما هم میرید سربازی و وار معدن اگه مردا کار نکنن این کارا هم لنگ میمونه

ازدواج نکن کسی زورت نکرده من صبح بچه رو میبرم مدرسه بدو بدو ناهار بزار خونه رو جمع کن دوباره برو دنبالش ناهار بده دوباره ظرف بشور باهاش درس کار کن دوباره شام بزار برو خرید کن هزار تا کار خرده ریزه که انجام نشه با هیچ پولی درست نمیشه فک کردی اداره کردن زندگی کار آسونیه حالا ماهی بیست تا سی تومن شوهرم میگیره هرچند من خودم پنج تومن از جایی در میارم و همه خرج خودم با خودمه ولی باز بنظرم زحمت کشیدن من خیلی بیشتره تا شوهرم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

والا ما هم دوست داریم اما شما هم میرید سربازی و وار معدن اگه مردا کار نکنن این کارا هم لنگ میمونه

خب 

پس هر کس وظیفه خودشو داره

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

الان واقعا نع پسرا مثل مردای قدیمی نه دخترا مثل مامان بزرگ هاشون    همه دنبال نفع خودشونن  از طرفی دخترا و پسرا تنبل شدن  قبلا دختر ۱۵ سالگی شوهر می کردن   هم آشپزی فول بود هم بچه داری هم  زندگیشو حفظ می کرد هر طور شده ولی الان چی

من توی سوره طلاق خوندم ک اگر زن و شوهربه مشکل برخوردن و زن شیر نداد از زن دیگه ای کمک بگیرن. حالا نم ...

فکر کنم میگن وظیفه زن نیست چون اگه بگن وظیفه زنه یکی شیرش کمه یکی یه مشکلی داره بالاخره یه نفهمی میاد میگه نهه وظیفته شیرش بدی خب اونم که نمیتونه بچه بیگناه گشنه میمونه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من توی سوره طلاق خوندم ک اگر زن و شوهربه مشکل برخوردن و زن شیر نداد از زن دیگه ای کمک بگیرن. حالا نم ...

از همون جا که گفته مرد می‌تونه 4تا عقدی وان تا صیغه بگیره 

گفته شیریده ولی می‌تونه از همسر بخواد بهش پول بده در ازاش

وقتی مرد آدم ناتویی نباشه و زن رو درک کنه 

زن هم همه کار براش میکنه ،بستگی به مردش داره

والا این حرف منم هست

بارها هم همینجا تو تاپیک ها گفتم

ازدواج مقدسه 

اما دختره خونه باباش با مترو میرفته اینور اونور،

میاد خونه شوهر ماشین جدا میخواد خونه لاکچری

میخواد طلا و سفر میخواد،...

کمبود ها یه دفعه نمایان میشه

این ادم ها ب بلوغ فکری نرسیدن

یکی دیروز همینجا میگفت شوهرم از بس بهش گفتم

رفته پول قرض کرده و طلا خریده و منو برده سفر  الان

فهمیدم حلقه اش رو فروخته وااای اگه مامانم بفهمه 🤯

بهش گفتم درکش کن قدرش رو بدون میگفت نه پر رو 

میشه🙁 یعنی قشنگ زندگی رو میکنن میدون جنگ

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بچه که مال هردوس هم پدر هم مادر.

بله مال هر دو هست  ولی وقتی تا  چیزی میشه   میگن  بچه  مال مرده   من  اوایل  که بچم  دنیا اومده بود تو بدترین شرایط افسردگی  زایمان  بودم  یه دعوایی شد خیلی  بد خیلییییی    شوهرم بچه  ۵۰ روزه رو زد   زیر بغل   میخواست بره   گفتم  بجه رو کجا میبری  گفت  بچه مال منه  بخاطر بچم دهنمو بستم  لال شدم  درسته  بعدش  دهنشو صاف کردم  ولی  اون روزا رو یادم نمیره  بخاطر همین  هنیشه تو ذهنمه  که بچه  برای مرده    حالا زن خودشو پاره کنه  اخرم  کار به طلاق بکشه   یا باید از،مهریت بگذری تا بچه بده   یا اونم  اگر بده    

همین ک وجود پر ارزشمون رو می‌گذاریم تو زندگی آقایون خودش ده پله ک نه صد پله از چیزایی ک گفتی بیشتره

والا بخدا دیشب دو ساعت پای شستن گوشت و خرد کردن و چرخ کردنش بودم فک میکنن این غذایی که به راحتی میخورن راحتم درست شده انگار ما نشستیم توی خونه خودمون رو باد میزنیم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

فکر کنم میگن وظیفه زن نیست چون اگه بگن وظیفه زنه یکی شیرش کمه یکی یه مشکلی داره بالاخره یه نفهمی میا ...

منظورم این بود حرفی از وظیفه هست یا نیست زده نشده. بلخره خدا شیر نوزاد رو در بدن زنها گذاشته. حالا یکی میتونه میده یکی هم ب قول شما نمیتونه. من خودم شیرم کم بود و چند قلو داشتم ب همه نمیرسید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".