مثلا خرج خونه تهیه خونه ماشین خرج زنو بچه مسافرت و... وظیفه مرده بعدم من میگم پس زن چه وظیفه ای داره میگن زن هیچ وظیفه ای نداره خوب پس اگه اینطور باشه چرا باید اقایون ازدواج کنن ؟ یعنی دیگه همه وظایف روی دوش مرداس؟
والا بخدا دیشب دو ساعت پای شستن گوشت و خرد کردن و چرخ کردنش بودم فک میکنن این غذایی که به راحتی میخو ...
دقیقا
خیلی زحمت داره امورات خونه و زندگی. ولی دیده نمیشه
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم یکی دیگه از کارهای خانمهاس ک باید صبح شوهر رو راهی کنن و صبحانه بدن
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
آقا پسر عزیز اصلا اصلا به این مسائل فکر نکن کلا فکر ازدواج از سرت بیرون کن اگه ازدواج نکنی هیچ مسولیتی به کسی نداری و خرج هیشکی هم گردنت نیست بعدا حالا با یکی دوست شو ازاد
دقیقاخیلی زحمت داره امورات خونه و زندگی. ولی دیده نمیشه
نه اینکه کار مردان دیده میشه کار معدن سربازی کارگری ساختمان شهر داری جنگیدن اون سرباز های بدبختی که توی جنگها کشته شدن چی بهشون گفتن وظیفشون بود حا دیگه بماند..
شما فکر کردی خانوما کارشون کم تر از چیزی هست ک گفتی ؟
مثلا همین سرباز رایان بعد از 70 سال اومدن بهش گفتم داستان بگو تا ما ازش فیلم درست کنیم نه برای اینکه مثلا شما قهرمان جنگی هستی تا مال از فیلم پول دربیاریم کلا کی برای کار مردان ارزش قائل بوده