2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6449 بازدید | 209 پست
عذرخواهی می‌کنم ولی شبیه اتباع افغانستانی عه قیافه اش

حالا مگه افغانستانی ها همشون زشتن؟😂

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مهم حس رضایت خودت از زندگیه 

اینجا یه خانومی بود که داشت مراحل طلاقش رو پیش می‌رفت 

میگف رتبه کنکورم نمی‌دونم چند هزار تا پیشرفت داشته 

به خودش افتخار میکرد و حالش خوب بود که تو شرایط روانی سختش اینقدر پیشرفت داشته 

نباید خودمونو با کسی مقایسه کنیم همینکه از خود قبلمون بهتریم رضایت بخشه 

کمالگرایی آدمو داغون می‌کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه انقدر چیزای عجیب غریب شنیدیم و میشنویم که این چیزا واقعا عجب !! گفتن نداره‌ خیلی خلاف ها و فساد ...

اره يه عده هستن اينجورن ولي قرار نيست تعميم بديم حرفتون ببخشيدا بوي حسادت ميده

هرچقدرم بگی هرچقدر پول تست و کتابو کلاس داده باشهبازم نیازه ی آدم بشینه بخونه تا قبول شهی پولدار پزش ...

نه اشتباه نکن پشتکار وتلاش اره مهمه اما بعد مالی تاثییز داره 

من ارشد دانشگاه ازاد رفتم درس خوندم با مستاجری حقوق کارمندی پدرم دست خالس کارکردم شهریمو دادم هرچیم پول داشتم مامانم قرض گرفت نداد دفاع و پایان نامه ارشدم مونده هنوز برای پول فقط ودکترای دوسال قبلم که قبول شدم از دست دادم

واقعا پول سند همه چیز زندگیهه

اره نه مثل مامان من تو ۱۴ سالگی چون دخترخالم ازدواج کرد افسردم کرد درس می‌خوندم می‌گفت ترشیده درس خو ...

عزیزممم 🫠

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

مهم حس رضایت خودت از زندگیه اینجا یه خانومی بود که داشت مراحل طلاقش رو پیش می‌رفت میگف رتبه کنکورم ن ...

حال خودت خوب باشه و خودتو با دیگران مقایسه نکنی و فک کنی فقط باید از دیروز خودت بهتر باشی

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)