2777
2789
عنوان

خواهر ترانه عشق ابدی

131 بازدید | 12 پست

وای خیلییی نازه از خود ترانه خوشگلتره تا حالا نشده بود از یه دختر انقد خوشم بیاد اونم چشم ابرو مشکی

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خوده ترانه هم خوشگله

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون ی عالمه ارایش میکنن باوحود ارایش ابنن بدون ارایش خدا میدونه چی هستن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

خیلیا هم هستن ۷ قلم آرایش میکنن ولی بدجور بدترکیبن 

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

نه تو پیجش همه فیلماش آرایشش کمه

بدون ارایششم خیلی نازه کلا چشم ابروش قشنگه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خیلیا هم هستن ۷ قلم آرایش میکنن ولی بدجور بدترکیبن

دیگه اونا هبچ ولی باز ارایش خیلی تاثیر داره 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

خوده ترانه هم خوشگله

من خیلی ترانه رو دوست دارم اما الان بنظرم خواهرش زیباتره 

نه تو پیجش همه فیلماش آرایشش کمهبدون ارایششم خیلی نازه کلا چشم ابروش قشنگه

اهان اینطوری باشه خوبه

اهان اینطوری باشه خوبه

اره چشم ابروش خیلی نازه من خودم  ابروهام کم پشت و بور

اما این چشماش خیلی خوشگله ابروی پر چشای درشت 😍