2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 23 پست
من رحم اجاره شدم هزینه ای ک قراربودبدن ۲۰۰باماهی ۶امامتاسفانه جنین شکل نگرفت و باردارنشدم بااینکه دو ...

خیلی کمه سرت دارن کلاه میدارن رحم اجاره هیچ قانونی برای قیمت مشخصی ندارد و کاملا توافقی هست جونتون بخاطر دویست میلیون بخاطر ننداز عوارض وحشتناکی همچون سرطان رحم داره من خانمی بوده من زنگ زده حاظر بوده ا میلیارد تومان ماهی نفقه هم ب۱۸میلبون بده قبول نکردم چون خیلی خیلی رونده رحم جایگزین سخته کلی آمپول بهت میزنن و عوارض سرطان داره و کلی عوارض دیگه ..جونتو مفت ارزون نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدم گفتن یه صف طولانی داره ک ممکنه حتی تا ۵ سال تو نوبت باشی مگر اینکه خودت رحم بیاری

اگه هنوز کسی پیدا نکردین من رحم جایگزین میشم در خدمتم با قیمت ۳۵۰ ماهی ۸ شماره تماسم

۰۹۳۵۲۳۹۲۲۶۰

خانمی هستم متاهل از تهران با سابقه موفق رحم جایگزین با اولین انتقال مثبت شد و نوزاد سالم تحویل خانوادش دادم مجدد رحم میدم بدلیل نیاز شدید به مسکن عزیزانی که میتونن مشکل منو حل کنن تماس بگیرند همه مراحل قانونی انجام میشه

09900742711

خانمی هستم متاهل از تهران با سابقه موفق رحم جایگزین با اولین انتقال مثبت شد و نوزاد سالم تحویل خانواده‌اش دادم مجدد رحم میدم شکل شدید به مسکن دارم عزیزانی که می‌تونن همه جوره حمایتم کنند و ساپورتم کنم رحم فقط به روش ivf انجام میدم سانی که جنین‌هاشون فریز  شده است تماس بگیرند

09200742711