2777
2789
عنوان

متاهل ها چجوری بدنشون لیزر میکنن که

| مشاهده متن کامل بحث + 7185 بازدید | 172 پست
خداروشکر منم خواهرم ۱ ماهه عمل کرده خیلی نگرانه الان بینیش خیلی طبیعیه با قبل عمل فرقی نکرده

اصلا تا شش ماه نمیشه نظر داد هیچی مشخص نیست الان

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
شیو و فقط یکبار در طی دوره میگن انجام بده یک بار هم شب قبل از لیزرمن الان بدنم تقریبا سالی یک بار ، ...

اها درسته 

من پوستم سفیده موهام خیلی پر و مشکی و زبر نیست 

متوسطه 

کندلاخوبه واسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها درسته من پوستم سفیده موهام خیلی پر و مشکی و زبر نیست متوسطه کندلاخوبه واسم

من خودمم کندلا میرم

دیگه بهترین دستگاه کندلا و سایناشور هستش که همه طیف های پوستی رو جواب میده

قسمت های کرکی رو به هیچ عنوان نزن مثل باز ، قسمت پشت، 

موهای ضخیم و مشکی خیلی بهتر جواب میگیرن 

مال من همه چی در حد متوسط بود

در هرصورت انجام دادنش می ارزه با اینکه هزینه اش خیلی بالاست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

فقط جوابش😂😂😂😂 خب کل بدنشون رو ممکنه نزنن ولی زیر بغل و ناحیه لباس زیر مگه میشه شیو نشه وااا حتی ...

نه عزیزم 😂 منم منظورم بدنش بود دیگه .وگرنه اونجاها رو که چه زن چه مرد میزنن 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

نه عزیزم 😂 منم منظورم بدنش بود دیگه .وگرنه اونجاها رو که چه زن چه مرد میزنن

خب بدنشون خیلیانمیزنن، منم حس خوبی ندارم ک بخواد گل بدنشوبزنه، اتفاقاخودم گفتم نزن دستو پاتو خوشم نمیاد 

شما بخاطر همین موضوع جدا شدین؟ یا اینم دخیل بود؟

خب بدنشون خیلیانمیزنن، منم حس خوبی ندارم ک بخواد گل بدنشوبزنه، اتفاقاخودم گفتم نزن دستو پاتو خوشم نم ...

نه عزیزم‌.ولی خب دلایل زیاد داشت جدایی مون . یکی از دلایلش هم خودخواهیش و غد گریش بود .ببینید خب یک سری خانم‌ها براشون مهم نیست همسرشون پشم داشته باشه یا نه یک سری دیگه مثل شما میگن اصلا باید داشته باشه ولی یک سری هم مثل من متنفرن از بدن مردی که پشمالویی باشه . اون آدم هایی که مثل من هستند وقتی خودشون مدام شیو میکنن کل بدن رو این انتظار ارزش گذاشتن رو از همسرشون هم دارن . تو رابطه که مرد فقط نباید لذت ببره ! یک سری مثل من از موی بدن مرد حالت تهوع میگیرن بعد چطور بتونن تو رابطه لذت ببرند.  و این نشانه از خودخواهی اون مرد هست .یا اینکه به زنش بگه تو حق نداری بدون اجازه ی من حتی آب بخوری ولی خودش بدون اجازه ی زنش هر کاری بکنه .یا به خانمش بگه حق نداری حتی وارد مغازه ای میشیم به مغازه دار نگاه کنی یا سلام کنی ولی خودش با یک زن که حرف میزنه خیلی صمیمی باشه و همکار خانمش ساعت ۲ نصفه شب براش پیام تبریک عید بفرسته.  اینا مجموعش باهم نشان از خود برتربینی و خودخواهی یک مرد داره که تقریبا غیر قابل تحمله .اونم برای زنی مثل من که خیلی قائل به برابری حقوق زن و مرد هست 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

فقط ۲-۳ جلسه اول رو اعصابه بعد دیگه موها خیلی کم میشه البته اپراتور جایی که من میرفتم گفت فقط دوبار بزن ی بار وسطای ماه ی بارم اون روز که میای 

سخت بود تحملشون ولی ارزشش را داره 

من با کندلا میرفتم چندسال پیش، والله تاکیدی رو نزدن نداشتن ، مشکلی ام‌پیش نیومد، بنظرم اگه لیزرت خوب ...

دقیقا منم سال ۹۸ میرفتم هم دستگاه عالی بود هم اپراتور خدا ازش راضی باشه منکه خیلی راضی هستم ...بینشم شیو میکردم 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

چشم ولی نمیتونم 😂😂 با مو خجالت میکشم طرفمم مو دوست نداره خیلی بهداشتیه

والا برای ما هم بدش میاد و بهداشتیه

وسواس داره کلا

مرد این شکلی ندیدم بره سرویس خودشو با دستمال پاک

کنه شما دیدین؟ 😂