2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کار علوم تربیتی چطوره حوبه؟

بد نیست علوم تربیتی ازمون استخدامی باید بدی 

وگرنه مدارس غیرانتفاعی و مهدکودک ها هم خوبه 

من علوم تربیتی خوندم پشیمون نیستم اما اگر برگردم عقب روانشناسی میخونم چون بازار کار روانشناسی بهتره انگار

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن

این ترم مهندسی کامپیوتر حدود ۱۳ دراومده وودی جدید منبع موثقعلوم تربیتی کمتر میشع حدوده ۴ ۵ کم ...

نه بابا۹تومن شده من تموم کردم هم موقعی هم که میخوندم۷تومن بود 

شاید پیام نور انقدر باشه

بد نیست علوم تربیتی ازمون استخدامی باید بدی وگرنه مدارس غیرانتفاعی و مهدکودک ها هم خوبه من علوم تربی ...

راستش من موندم پشت بمونم یا برم روانشناسی ازاد..بنظرتون چقد بازار کار روان خوبه؟ اخه الان هرکیو میبینی یادحسابداری خونده یا روانشناسی

نه بابا۹تومن شده من تموم کردم هم موقعی هم که میخوندم۷تومن بود شاید پیام نور انقدر باشه

من کامپیوتر گفتم ۱۳   حالا ۵ تومن کم کنی میشه ۸  دیگه

۸  یا ۹ تومن  

پیام نور که ارزون تره

راستش من موندم پشت بمونم یا برم روانشناسی ازاد..بنظرتون چقد بازار کار روان خوبه؟ اخه الان هرکیو میبی ...

مدارس (مربی پرورشی یا کمک‌مشاور)

بهزیستی (مراکز کودکان، سالمندان، معلولین)

مراکز مشاوره (به‌عنوان دستیار یا مجری تست‌ها)

منابع انسانی در شرکت‌ها

آموزشگاه‌ها و مراکز فرهنگی (برگزاری کارگاه‌ها، تدریس م

هارت‌ها)

زدم چت جی پی تی اون هم گفت روان جذابتر و متنوع تر

من کامپیوتر گفتم ۱۳ حالا ۵ تومن کم کنی میشه ۸ دیگه۸ یا ۹ تومن پیام نور که ارزون تره

نه برا علوم تربیتی که میگی حدود۴.۵کمتر میگم

مدارس (مربی پرورشی یا کمک‌مشاور)بهزیستی (مراکز کودکان، سالمندان، معلولین)مراکز مشاوره (به‌عنوان دستی ...

ببین اخه فقط بازار کار نیست درامدم مهمه... بیشترین حقوقی که توی این مراکزی گفتید تهش بیست تومنه...واس همین وسوسه شدم که بمونم پشت حداقل یه رشته بیارم درامد بیشتری داشته باشه...با روان نمیشه درامد زیاد کسب کرد🥲🥲