2777
2789
عنوان

متاهل ها چجوری بدنشون لیزر میکنن که

| مشاهده متن کامل بحث + 7185 بازدید | 172 پست
ممنون عزیزم بله متوجهم بین جلسات شیو کردن ضرر نداره؟‌میگن نباید انجام بشه

نه شیو کردن با هیچی تداخل نداره. نباید از ریشه دربیاد، ینی اپیلاسیون نباید بکنی. وگرنه شیو هیچ اثری روی هیچی نداره. چون بخش مرده ی مو هست که شیو میشه. نه اثری روی نتیجه ی لیزر داره و نه باعث کلفت شدن مو میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیو کردن با هیچی تداخل نداره. نباید از ریشه دربیاد، ینی اپیلاسیون نباید بکنی. وگرنه شیو هیچ اثری ...

چقدر عالی وای مرسی خوشحال شدم 

فقط ببخشید مطمئنید؟ 

شما مرتبا بین جلسات شیو میکردین؟

آخه تو پیجها لیزر نوشته اگ شیو کنيد یعنی پول لیزر دور ریختید

نه شیو کردن با هیچی تداخل نداره. نباید از ریشه دربیاد، ینی اپیلاسیون نباید بکنی. وگرنه شیو هیچ اثری ...

فکر کنم باید مو باشه که لیزر رنگ دانه رو بهتر تشخیص بده

والا من ک رفتم گفت ژیلتم ممنوعه😐

منی ک دوسال رفتم لیزر و تاثیر نداشت 

و فقط در صورتی تاثیر داره ک همیشه دوماه ی بار برم 

وقتیم از دکتر سوال کردم گف دیگ لیزر موهای زائد ویروس های بدنو دفع میکنه وقتی شما لیزرش میکنی داری جلوی این کارو مبگیری فقط از چیزی استفاده کن ک سطح موهاتو از بین ببره ..

دقیقا از وقتیم ک لیزر رفتم خیلی عفونتی شدم ..

به تاپیکت بی ربط  بود ولی تجربو گفتم

منم برام‌ سواله که خانم های متاهل که اینقدر اهمیت میدن یه وقت شوهرشون پشم تنشون رو نبینه، شوهراشون هم همینطورن و پشماشون رو میزنن؟ پشم اگه بده که زن و مرد نداره اگه خوبه هم باز زن و مرد نداره🤔

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

چقدر عالی وای مرسی خوشحال شدم فقط ببخشید مطمئنید؟ شما مرتبا بین جلسات شیو میکردین؟آخه تو پیجها لیزر ...

من اینقدر موهام میریخت اصلا دیگه به شیو کردن نمیرسید. دست میکشیدم همه ش میریخت. رشدش هم خیلی کند شده بود و در نهایت وقتی شیو میکردم همون موقع جلسه ی بعدی بود. هیچ وقت هم به من نگفتن شیو نکن. فقط گفتن اپیلاسیون نباید بکنی.

واقعا ؟شاید دستگاهش ضعیف بوده ؟

الکساندرایت مدل دکا ۲۰۱۹بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.