2777
2789
عنوان

متاهل ها چجوری بدنشون لیزر میکنن که

| مشاهده متن کامل بحث + 7184 بازدید | 172 پست
ببخشید یعنی چی میشه واضح بگید

رفتم لیزر

پول دادم

وقت گذاشتم

و همه این مسیر پشم و پیلی رو تحمل کردم ولی باز همه اون موها در اومدن ب مرور زمان

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن مرتب نباید بزنید .منم میخوام کل بدن لیزر کنم از هر قسمت اگه یذره بمونه که خیلی بده

به هر حال یه قسمتایی از موها میمونه. موهای نازک از بین نمیره یا بعضی قسمتای بدن کلا مقاوم هست به لیزر. من کل بدن رو لیزر کردم ولی موهای شکم یا بالای زانو که نازک هستن از بین نرفت. ولی ساق پا تا ۹۰ درصد از بین رفت و ساق دست کامل از بین رفت موهاش. حتی صورتم هم پشت لب نصف شد موهاش ولی کنار گوش کامل از بین رفت.

انتظار معجزه نداشته باش که بعدا نا امید نشی. بین جلسات لیزر هم میتونی شیو کنی و مشکلی نداره. منتها اینقدر موهات خودشون میریزن که دیگه به شیو کردن نمیرسه.

ازدواج نکردیم ولی اگ ازدواجم کرده بودیم نظرم همین بود

😐😐😐😐😐عزیزم این ازت سو استفاده میکنه پس فردا ولت میکنه دختر نکن این کارو برا چی باید بدن تو ببینه پسر غریبه چه تضمینی هس برای ازدواج تون؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
میدونم فهمیدم ولی میگم اگرم راضی بود، نیاز ب لیزر نداری ک میگی کوسه ای

ببین عزیزم راضی بودن اون مهم نیست مهم منم ، تو زندگی تمیز باش ولی خودتو براشون نکش بزار ازدواج کحی متوجه حرفم میشی

و منی که شوهرم دوس نداره برم لیزر میگه خودم موهاتو میرنم

سمممم در حد اقدس الویه 😂😂💔

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

😐😐😐😐😐عزیزم این ازت سو استفاده میکنه پس فردا ولت میکنه دختر نکن این کارو برا چی باید بدن تو ببین ...

من از سر دلسوزی میگم وگرنه هیچ سودی برام نداره

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
رفتم لیزرپول دادموقت گذاشتمو همه این مسیر پشم و پیلی رو تحمل کردم ولی باز همه اون موها در اومدن ب مر ...

واقعا ؟شاید دستگاهش ضعیف بوده ؟

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
به هر حال یه قسمتایی از موها میمونه. موهای نازک از بین نمیره یا بعضی قسمتای بدن کلا مقاوم هست به لیز ...

ممنون عزیزم بله متوجهم 

بین جلسات شیو کردن ضرر نداره؟‌میگن نباید انجام بشه

ببین عزیزم راضی بودن اون مهم نیست مهم منم ، تو زندگی تمیز باش ولی خودتو براشون نکش بزار ازدواج کحی م ...

میدونم چی میگی 

نه خودمو نمیکشم ولی دلم نمیخواد بدنمو با مو ببینه 

دوس دارم لیزر کنم ولی میخوام تمیز هم باشم وقتی کنارشم