2777
2789
عنوان

متاهل ها چجوری بدنشون لیزر میکنن که

| مشاهده متن کامل بحث + 7185 بازدید | 172 پست
من اینقدر موهام میریخت اصلا دیگه به شیو کردن نمیرسید. دست میکشیدم همه ش میریخت. رشدش هم خیلی کند شده ...

اینطوری اگه باشه که خیالم راحت 

ببخشید میتونم بپرسم است دستگاه لیزرت چی بود؟ 

از جلسه اول همینطور بودی؟

بله طرف مقابلم هم دقیقا ب بهداشتش میرسه و اهمیت ميده

خب خداروشکر .چون منم به شدت از بدن پشمالویی مرد بدم میاد ولی به همسر سابقم که میگفتم می گفت هیج مردی نمیزنه مگه من بی ناموسم که بزنم ؟😐😵‍💫

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد شیو هم بگم ک در حین جلسات رشد موهات خیلییییی کم میشه کلا ی بار در ماه نیاز ب شیو میکنی ک اونم ...

بله ژیلت رو میدونم ولی همش موها ریشه نمیزنه؟ 

مخصوصا زیر بغل و بیکینی

الان ک باردار شدم شدید تر ازقبل شد چون مریض شدم شوهرم دیگ نمیزاره برم خودمم نمیخام برم چون حرف دکتره ...

اخه خیلی زود در میاد منکه کلافه شدم از ژیلت 

پوستموهم تیره میکنه همش میخاره همش ریشه میزنه

بله ژیلت رو میدونم ولی همش موها ریشه نمیزنه؟ مخصوصا زیر بغل و بیکینی

نه اصلا جلسه دوم یا سوم موهات رشد میکنه ولی وقتی بکشیشون میریزه ، 

من اول عروسیم جلسه اول بیکینی رو شروع کردم

ینی شب عروسیم جلسه دوم بود 

کلا ب لون زمختی اول نیس خیلی نرم میشه 

تک و توک هم اک بزنه وقتی دست بکشی حس نمیکنی چون نرم شده

من الان توی منابع انگلیسی زبان سرچ کردم ببینم چی درسته. گفتن شیو کردن بین جلسات لیزر توصیه شده و روی تاثیر گذاری لیزر اثر منفی نداره. بعد از هر جلسه لیزر ۲-۳ روز صبر کنید تا اگر پوستتون حساس شده حساسیتش از بین بره و بعد شیو کنید. از دستگاه اپیلیدی یا موچین یا هر چیزی که مو رو از ریشه دربیاره نباید استفاده کنید. نباید اپیلاسیون کنید. از کرم موبر استفاده نکنید. قبل از شیو کردن پوستتون رو ماساژ بدید (مثلا با لیف) تا موهایی که شل شدن بریزن. بین ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت قبل از هر جلسه ی لیزر شیو کنید تا طول مو به اندازه ای باشه که لیزر بتونه مو رو هدف قرار بده.

اگر خواستی بگو انگلیسیش رو برات بذارم. اگر هم ترجمه ی من رو قبول داری که هیچی دیگه.

خب خداروشکر .چون منم به شدت از بدن پشمالویی مرد بدم میاد ولی به همسر سابقم که میگفتم می گفت هیج مردی ...

فقط جوابش😂😂😂😂 

خب کل بدنشون رو ممکنه نزنن 

ولی زیر بغل و ناحیه لباس زیر مگه میشه شیو نشه 

وااا حتی واسه اینجا ها هم مقاومت میکردن؟ 

خب بیماری زا میشه

اخه خیلی زود در میاد منکه کلافه شدم از ژیلت پوستموهم تیره میکنه همش میخاره همش ریشه میزنه

میدونم منم مثل شما بودم 

شاید بعدنا فقط زیر بغل رفتم 

ولی بیکینی رو‌اصلااااا نمیرم ..

بهترینش نوره هس 

مامانم کیست سینه داشت ی نفر بهش گف نوره اصل بزن خوب میشه 

مامانم میگ تز وقتی نوره استفاده میکنم اون ناحیه ک مشکلی ندارم و درد سینه هامم کمتر شده