2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی خسیسه

162 بازدید | 8 پست

یعنی هر چی بگم کمه سه چهار تا خونه ندارن سه تا ماشین دارن با کلی مغازه ولی هیچ خرج نمیکنه یعنی بچه هاش میرن مدرسه ده هزار تومن بهشون میده نه برای خودش لباس خوب میگیره نه بچه هاش اخه چرااا یعنی ادم پول درمیاره که بچه هاش خوب بپوش بخورن سر عروسی ما کادو نداد بهمون برای تولد بچه هام هم هیچ کادویی نگرفت ولی من سر خونه جدیدش براش ی سرویس ظروف خریدم الان خیلی حرص میخورم که چرا دادم اخه خجالت کشیدم الانم وقتی بچه هاش بیان خونمون شوهرم براشون کلی خوراکی میخره ولی وقتی ما بریم هیچی نمیده چیکار کنم شوهرم دیگه اینکارو نکنه نمیتونمم بگم چون بعد میگه حسودیت میاد

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا واقعا واقعا به تو ربطی نداره که اون چه طور خرج می کنه؟

که خونه و ماشیناش رو بشماری

فقط اگر هدیه می دی انتظار داری هدیه بگیری حق داری 

که اونم وقتی می بینی اینطوری هست

دیگه هدیه نده! تا اینجا تقصیر اون بود. ولی از اینجا اگر باز هم هدیه بدی و حرص بخوری تقصیر خودت هست. 

واقعا واقعا واقعا به تو ربطی نداره که اون چه طور خرج می کنه؟که خونه و ماشیناش رو بشماریفقط اگر هدیه ...

اولامن نگفتم که به من ربط داره فقط میگم یعنی وقتی تو میبینی یکی برای تو هدیه میخره اونم توقع داره تو بگیری یعنی انقدر نفهمه

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

اولامن نگفتم که به من ربط داره فقط میگم یعنی وقتی تو میبینی یکی برای تو هدیه میخره اونم توقع داره تو ...

آره نفهمه. تمام. 

تو به خودت نگاه کن. از خودت بپرس وقتی 4 بار برای به نفر کردی و جبران نکرد چرا ادامه می دی؟ یعنی اینقدر نفهم هستی؟

تو زندگی همیشه به خودت بپرداز تا بهتر بشی. به بقیه گیر بدی هی حرص می خوری و پایین تر می ری.

اولامن نگفتم که به من ربط داره فقط میگم یعنی وقتی تو میبینی یکی برای تو هدیه میخره اونم توقع داره تو ...

اینجور کسا بیمارن منم یه نمونشو دارم فقط توقع دارن ما خدمات یدیم وما پذسرایی کنیم خودشون هم اهل مهمانی دادن نیستن بعد چندشال آدم بهش بر می خوره کارشو تلافی کن اگر عزتی برات نمیزاره توهم نزار ولی به همسرت هیچی نگو چون اون خواهرشو دوس داره وبیشتر از تو طرد میشه