2777
2789

سلام ما 3 نفریم پسرم 9 ماهشه خونمون کوچیکه 9 تومن رهن کردیم حالا یه موقعیتی پیش اومده که خونه عموی شوهرم خالیه شوهرم میگه بریم اونجا از خونمون خیلی بزرگتره خیلی تمیز تره عموش گفته 12 تومن بدید با 100 تومن کرایه شوهرم راضیه بریم من به خاطر کرایش دوست ندارم شما چی میگید 

تعداد رای : 34
نظرسنجی
اره برید
29
85%
نه بابا نرید
5
14%
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کجا ساکنی که هنوزم کرایه خونه ی صد تومنی وجود داره؟

قزوین 

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

۹ تومن رهن کامل؟😎😎 خداروشکر که هنوز هم با این پولا میشه خونه رهن کرد

مشکلت ۱۰۰تومن پول در ماهه؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

کرایش ک چیزی نیست ما فقط ۱۵۰ تومن حق شارژمونه.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ماهم تهرانیم 11 رهن و ماهی 200 تومن     4 ساله همینه وضعمون خونه تمیز صاب خونه مون خیلی خوبه   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

ما الانم خونه یکی دیگه از عموهای همسرم زندگی میکنیم به خاطر همون پول کم دادیم