2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید راجب خونه ما نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 53 پست
ماهم تهرانیم 11 رهن و ماهی 200 تومن     4 ساله همینه وضعمون خونه تمیز صاب خونه مون خیل ...

بگو کجایین دقیقا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمانه؟ مستقله؟ بلد نیستم کجاست

آپارتمانه خیلی تمیزه قط صاب خونمون میگه چون شما فقط دونفرین صبح میرین شب میاین ساکتین خوبین اینجوری تخفیف میده   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
من اگه قراره اونا هم مثل صابخونه بالاسرم باشن نه نمیرم . یه بار صداتون میره بالا همه فامیل میفهمن

نه خودشون رفتن جای دیگه ولی طبقه دیگشو قراره مستاجر بیاد

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

پستمو پاک کردم کسی ندونه ما کجاییم    

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
برید به نظرم البته اگه عموش اهل منت گذاشتن نیست

نه این جایی که میشینیم این زنعموش خیلی منت میذاره خیلی اخلاق گندی داره 3 سال اینجاییم به خدا دقم داده

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
قزوین 

کدوم محله است؟با همچین قیمتی عالیه واقعا من حاظرم برم اونجا زندگی کنم از تهران،خواهرن تا پارسال ۳۰تومن ماهی ۴میلیون کرایهکرایه میداد قزوین بوذن 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
پیدا میشن آدمایی که مشکل مالی ندارن و خونشونو ارزون میدن و فقط مستاجر خوب براشون مهمه 

اینا چون عموی همسرم هستن همین این خونه ای که میشینیم هم اون یکی خونه واسه دوتا از عموهای شوهرمه به خاطر همون چون برادرزادشونه کم میگن

ماهم تهرانیم 11 رهن و ماهی 200 تومن     4 ساله همینه وضعمون خونه تمیز صاب خونه مون خیل ...

چقدر خوب ما سنندجيم سي تومن رهن ماهي صد ميديم پس بهتره بيام تهران🤔

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

کدوم محله است؟با همچین قیمتی عالیه واقعا من حاظرم برم اونجا زندگی کنم از تهران،خواهرن تا پارسال ۳۰تو ...

ما مینودریم ولی عموی شوهرمه کم گرفته