2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید راجب خونه ما نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 53 پست
خوبه برو پس    

آره برم بهتره خونش خیلی بهتره فقط من دوست ندارم کرایه بدیم😆😆

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب ما سنندجيم سي تومن رهن ماهي صد ميديم پس بهتره بيام تهران🤔

بیای تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خدایا آرامشمو از تو میخوام  

ماهم توی یه شهرکی هستیم میخوایم بریم یه خونه صد متری همکارم همسرم هست صاحبخونمون.۱۰میلیون میگفت برجی۲۰۰دیگه راضیش کردیم۱۵۰.ولی می ارزه عالیه.تازه این خونه ای که الان هستم۸۰متره ن تراس داره نه حیاط کوچولو هیچ راه تنفسی نیست وسایل کار همسرمم توی یکی از اتاقاست اصلا جا نیست.اما خدایی ساختش شیکه.به صاحبخونه همسرم گفت پولمونو بده بدش اومده سرد جواب داده گفته برید اخه اونم فامیل دورشونه.همسرمم گفت خانومم گفته جا تنگه و سخته اینجا براش.چون همسر من خودش کم رو هست.اینم جریان امروز ما اصلا حوصله برام نمونده دیگه بخوامم باردارشم اینجا جام نمیشه.۴تا مهمون میاد برام خونه دم میکنه شرجی میشه .از این خونه اصلا خاطره های خوبی ندارم.دعا کنید مشکلی نباشه دربیام این صاحبخونم حساسه نیاد یه ایرادی از توی خونه دربیاره شانس اوردم از روی پولم برداره.اون خونه که برم مبل کم دارم چون فرشامم کمن ایشالله قسطا سبک شن چن ماه دیگه یه دست مبلم میخرم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
ماهم توی یه شهرکی هستیم میخوایم بریم یه خونه صد متری همکارم همسرم هست صاحبخونمون.۱۰میلیون میگفت برجی ...

انشالله جور بشه شما هم برید راحت بشید منم اصلا خاطره خوبی با این خونه ندارم از بس که زنعموش منت گذاشته

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
انشالله جور بشه شم هم برید راحت بشید منم اصلا خاطره خوبی با این خونه ندارم از بس که زنعموش منت گذاشت ...

ایشالله عزیزم برید.منم ۱۰۰تا صلوات نذر مادر حضرت ابولفضل ام البنین کردم خیلی حاجت میده

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
نه این جایی که میشینیم این زنعموش خیلی منت میذاره خیلی اخلاق گندی داره 3 سال اینجاییم به خدا دقم داد ...

خب اینجا كه میگی منت میزارن كوچیك هم هست اون خونه بزرگتره عموعه هم خودش نیست تو خونه پس بهتر برید خونه بزرگتر صد تومن زیاد نیست  انشاالله خودت یه خونه خوب بخری

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️
بیای تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟     ...

اره ديگه تهران قيمت خونه ها بهتره اينجا ما يه خونه كوچيك كرايه كرديم دو نفريم سي رهن صد كرايه دنبال خونه اي بزرگترم كمتر از چهل ماهي دويست نيست  در حالي كه دوستان تهران كرايه كردن خيلي پايين تر از اين قيمت😂😂😆😆😆😆

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

اره ديگه تهران قيمت خونه ها بهتره اينجا ما يه خونه كوچيك كرايه كرديم دو نفريم سي رهن صد كرايه دنبال ...

والا تا جایی که من میدونم یه خونه دوخوابه توی منطقه متوسط،بیش از این حرفاست

خدایا آرامشمو از تو میخوام