2777
2789
عنوان

سینوزیت کیا تو دوران بچگی داشتن

123 بازدید | 20 پست

سلام،دخترم ۵سالشه مدام سرما میخوره وسرماخوردگیش طولانی میشه،دکتر میگه سینوزیت داره،خیلی غصه میخورم خیلی گریه میکنم،نمیدونم چیکار کنم،شما که بچگی داشتین الان بهترین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امسال پسر ۷ سالم با حجامت و بادکش سینوس و دارو گیاهی خوب شد وبه طور معجزه اسایی رفت که رفت

واقعا عزیزم،خدارووشکر

میشه در مورد درمانش توضیح بدین.چه داروهای گیاهی بهش دادین؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

واقعا عزیزم،خدارووشکرمیشه در مورد درمانش توضیح بدین.چه داروهای گیاهی بهش دادین؟ممنون میشم راهنمایی ک ...

بله عزیزم حجامت عام ضد آلرژی که برای ما یک دوره جواب داد بادکش سینوزیت انجام داد و بادکش شکم دارو ها قرقره عسل و نمک دریا با آب ولرم بود و ریختن اون توی بینی و ریختن روغن نازیل و استفاده از انفیه و چرب کردن ملاج سر و پیشانی با روغن بنفشه بود تو دو ماه و هر وقت مریض شد یه شربت سرما خوردگی مخصوص داد و گفت دیگه هیچ وقت از انتی بیوتیک استفاده نکن چون خون آلوده میشه و بدتر میشه 

بله عزیزم حجامت عام ضد آلرژی که برای ما یک دوره جواب داد بادکش سینوزیت انجام داد و بادکش شکم دارو ها ...

عزیزم کدوم دکتر رفتین؟

اسم شربت سرما خوردگی چی بود؟

من دخترم مدام چرک خشک دکتر بهش میده خودم از این موضوع ناراحتتم

شهرک ولیعصر، (خیابان آقائی شمالی) حیدری،خیابان یاسر، میدان یاسر، پلاک ۲ جهت ویزیت با مطب هماهنگ کنید ...

خیلی ممنونم ،خدا گل پسر تو برات حفظ کنه،انشالله به هرچی که آرزو داری برسی.خیلی ممنون که وقت گذاشتین،یه دنیا ممنونم

مطمئن باش خوب میشه از حجامت هم نترس اصلان متوجه نمی شه وقتی خوب شد من یه حاجت تو قلبم دارم برام دعا ...

انشالله به تمام آرزوهای قشنگ برسی و انشالله همیشه عاقبت بخیر باشی