2777
2789

فیزیو آره دارو نمیدونم 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه؟

اره با ۴۵۰۰ سال ۹۹ یکی از اقوام فیزیو اهواز آورد الان ک ظرفیتا بیشتز شده .منطقه دو بود 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
عزیزم شما میدونی چجوری باید یه تاپیک رو حذف کنم؟

نمیسه 

یه تاپیکی بود قبلا لینک میذاشتن حذف میشد پیداش نمیکنم اونو

باید بفرستی خصوصی نی نی یار ۱

دارو تعهدی و فیزیو فک کنم روزانه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

به نظرتون کدومش بهتره؟من کلا مخالف تعهدی ام ولی دارو رشته ی بهتریه به نظرمنمیدونم اولویتم کدوم باشه

خب منظرتون از اولویت اگه توی فرم انتخاب رشته هست گه باید صبر کنید رتبه قطعی بیاد و با چند تا مشاور صحبت کنید ولی اگر منظورتون مقایسه بین دو رشته هستش باید بگم که دارو بهتره درسته ولی چندین سال شما باید رایگان کار کنید به خاطر تعهد و از لحاظ درامد فکر میکنم برابری کنه در این صورت . چون دارو برای درآمد بالا شما باید تخصص داشته باشید و داروخانه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه