2777
2789
عنوان

برای خرید لباس مجلسی مشهد کجا برم

5947 بازدید | 19 پست

بچها غیر از فردوسی ۱ و۲

جنت و ۱۷ شهریور کجا برم؟ 

پروما و برج سلمان چطورن برا مجلسی ؟؟ محدودیت قیمت ندارم فقد لباس قشنگ پیدا شه 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی رفتی

ن میگن خوب نیست مغازه هاش خیلی نیست؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اتفاقا مجتمع افشار واسمان خیلی لباس مجلسی شیک داشت

۸ ماه پیش از آسمان و افشار لباس خونگی گرفتم نمیخام برم اونجا باز بخرم ینی پره پرم از خونگی

مجلسی میخامممم

خیام 11

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
خیام 11

پاساژه ؟ 

۸ ماه پیش از آسمان و افشار لباس خونگی گرفتم نمیخام برم اونجا باز بخرم ینی پره پرم از خونگیمجلسی میخا ...

نه خونگی‌نبود ی طبقه نمدونم کدوم مجتمعا بود فقط مجلسی داشت

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

نه خونگی‌نبود ی طبقه نمدونم کدوم مجتمعا بود فقط مجلسی داشت

الماس شرق بنظرت ارزش داره برم ؟ نظرات رو آدم میخونه گیج میشع

نه نداره

چرا ینی شیک نیس؟؟ برج سلمان چطوره ؟

پاساژه ؟

نه عزیزم خیام یازده سر تا سر مزونه 

من معمولا اونجا چیزی که میخوام پیدا میکنم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭