2777
2789
عنوان

کیا با این نوع ارتباط چشمی خاطره دارن🥹😂عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 43 پست

یه بار من سوار ماشین شخصی شدم بعد تو آینه دیدم موهام بد وایستاده وای من دیونه با آب دهن موهامو صاف میکردم بعد یدفعه با راننده تو آینه چشم تو چشم شدیم وای اون موقع مردم از خجالت زودتر میخواستم پیدا بشم پسر گفت هنوز مونده که من گفتم ممنون همینجا پیدا میشم خاک عالم بعدش کلی با خودم خندیدم🤣😂😁🤭🫣

مجرد بودم (دهه شصتی هستم و 20 ساله که ازدواج کردم) 

مجرد بودم با مامانم رفتیم بازار مامانم یه زن سربه زیر و چادری بود خیلی هم کم رو بود موقع رفتن سوار تاکسی شدیم راننده هی از تو آینه منو نگاه میکرد منم کم سن و سال بودم برام جالب و جذاب بود مامانمم که اصلا تو باغ نبود و هواسش نبود بعد رانندهه سایه بون ماشینش رو زد پایین و به من چشمک زد رو سایبونش یه شماره تلفن نوشته بود 😂هیچوقتم بهش زنگ نزدم 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاطره که نمیشه گفت ولی اکثرا من اگه عقب بشینم شوهرم اینطوری مدام ارتباط چشمی برقرار میکنه و لبخند می ...

چقد این رفتار شوهرت عالیه🥹

خیلی خوبه هااا این نشون میده بهت توجه داره و این رفتارش خودش یه نوع ابراز علاقه‌ست🥹

عشقتون پایدار❤️

تازه اون آینه جلو رو تا تونسته بود اورده بود پایین که تو دید من باشه یک دقیقه یکبار نگاه مینداخت من ...

وای به خدا اونم دقیقا همینجوری بوددد😐😂ینی هر بار به آینه نکاه کردم دیدم داره نگام میکنه

چشونه این داداش دوستا؟😐😂

یه بار من سوار ماشین شخصی شدم بعد تو آینه دیدم موهام بد وایستاده وای من دیونه با آب دهن موهامو صاف م ...

وایییی عالی بوددد😂😂😂😂

فقط قیافه تو اون لحظههه😂دست به زبونن🤣

پسره با خودش گفته این دیگه چه اسکلیه😂

چقد این رفتار شوهرت عالیه🥹خیلی خوبه هااا این نشون میده بهت توجه داره و این رفتارش خودش یه نوع ابراز ...

قربونت آره بدون حرف زدن منظورشو می‌فهمونه خیلی برام ارزشمنده ولی خب اذیت میشم کسی کنارش بشینه 

ممنون گلم انشالله تو هم هرچی صلاحته پیش روت قرار بگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
قربونت آره بدون حرف زدن منظورشو می‌فهمونه خیلی برام ارزشمنده ولی خب اذیت میشم کسی کنارش بشینه ممنون ...

دیگه خب بعضی وقتام شرایط جوریه که یه نفر دیگه باید جلو بشینه شما ناراحت نشو اون که حواسش بهت هست🥹

قربون شمااا❤️ 

وای به خدا اونم دقیقا همینجوری بوددد😐😂ینی هر بار به آینه نکاه کردم دیدم داره نگام میکنهچشونه این د ...

وای دقیقا من خودمو چسبونده بودم به شیشه تو اینه نگا نکنم چشم تو چشم بشم باهاش بعد اون هی بیشتر آینه رو میاورد سمتم گفتم یه ذره ضایع رفتار نکنی نمیمیری که😐😂

به دوستای خواهرشون هجوم اوردن کی بهتر از رفیق خواهراشون که شناخت کامل ازش دارن😐😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
وایییی عالی بوددد😂😂😂😂فقط قیافه تو اون لحظههه😂دست به زبونن🤣پسره با خودش گفته این دیگه چه اسکلیه ...

وای همینطور با تعجب داشت نگاه من میکرد وای چرا من اون لحظه اون کردم اصلا حواسم نبود لعنتی راننده فضول 🤣😂😄😃