2777
2789
عنوان

کیا با این نوع ارتباط چشمی خاطره دارن🥹😂عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 43 پست

خاطره که نمیشه گفت ولی اکثرا من اگه عقب بشینم شوهرم اینطوری مدام ارتباط چشمی برقرار میکنه و لبخند میزنه که یعنی حواسم بهت هست اگه پیشمم ننشسته باشی 

اکثرا وقتی مادرشوهرم با ما جایی میاد من عقب میشینم 

البته اگه تنها باشم مدام نگام میکنه ها اگه کسی کنارم نشسته باشه نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی دقیقا مثل من😂😂😂من انقد تحت تاثیر اون نگاها قرار گرفتم الان کم کم دارم ازش خوشم میاد😭😂

تازه اون آینه جلو رو تا تونسته بود اورده بود پایین که تو دید من باشه یک دقیقه یکبار نگاه مینداخت من داشتم ذوب میشدم ته ماشین از خجالت😐😂

منم نمیدونم چرا یه ذره کراشو روش زدم ولی نه اون قدرجدی

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
چه حس خوبییی طتسنصپسپ🥹😂خبب تعریف کنن🥲😂

هیچی 

داشتیم باهاش میرفتیم بیرون یه لحظه چشم خورد آینه دیدم داره نگام میکنه ,(فامیل خیییلییی نزدیکه )

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
با کیییی🥹😂

دوست پسرم😂😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وایییی😂😂😂تو دیگه خیلی گناه داریی😭😂

پیر بود 

هیز و بدچشم هم بود 

چند دفعه میخواست مارو به چوخ بده 

بس که چشماش عقب بود

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

آخی عزیزم معلومه خیلی درد کشیدی ازش🥲💔عاشقا خیلی معصومن🥲

درد در برابر چیزایی ک کشیدم هیچ بود 🥲

ن تنها معصوم بلکه بدبختیم🥲

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲