یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راکوتان خوردنش خیلی ریسکه به هر کسی نمیسازه ، پزشک تجویز کرد یا خودت خوردی؟
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
دخترمن چند دوره خورد اول برون ریزی داره بعد خوب میشه ،شبا قبل خواب با ژل شستشو مثبت پلاس بشور روی جوش ها پانژل بزن ،نورم اسکین روزی یدونه بعد ناهار بخور با آب فراوون
شاید زود شروع کردی. من ۱۹سالمه تا حدود یسلل پیش پوستم داغوووون بود. ولی مثل ۱۵ ۱۶سالگیم جوش نمیزدم ولی باهمون حال جوش داشتم. تا اینکه ۶و۷ ماهی میشه در حد ۳ ۴ ماه خوردم ۱۸۰ درجه تغییر کردم الان یکم لک باقی مونده کمرنگع ک نسبت ب گذشته زیاد تو ذوق نمیزنه. ولی هنو تحت درمانم. من همون ماه اول تاثیراتشو کم کم میدیدم. ولی هربدنی فرق داره خیلیا زودتر من نتیجه گرفتن خیلیا هست بیشتر زمان برد و...
درکنارش چکاپ کامل بده ببین اصلا مشکلی ک نداری؟ مث تنبلی تخمدان یا کبد چرب و....
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
من مصرف کردم ، تا ۲ ماه برون ریزی بعدش دیگه کم کم رو به بهبودی میری ، یکم حوصله کن میدونم خیلیییی دوران سختیه
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙