2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی منطق

227 بازدید | 13 پست

سلام من ۳ساله ازدواج کردم خانواده خودم و همسرم تویه شهرساکنن و ماشهر دیگه ما تقریبا ماهی یکبار میریم دیدنشون اما مشکل من اینه مادرشوهرم انتظار داره من همونقدی که خونه خانواده خودم میمونم اونجاهم برم مثلا اگه ۴روز میخوایم بمونیم ۲روز هرجا بمونم...درحالی که کلا یکبار خانوادمو میبینم ماهی و ازطرفی خونه اونا خیلی حوصلم سرمیره خانواده خشکی هستن و مجبور به کارایی میکنن ادمو که دوست نداره پامیشم برم خونه خودمونم قیافه میگیرن

بعد ماهرچندروز بمونیم شوهرم کلا یه بار ناهار یا شام میاد خونه مامانمینا....نمیدونم چجوری اینو حالی کنم به مادرشوهرم...هیچوقت رک برنگشته بگه اما همیشه توی حرفاش تیکه میندازه و مدام مقایسه میکنه منو با این و اون واقعا دیگه خسته شدم راضی نیستم اصلا بریم شهرمون

لطفا یه راه حلی بگید دیگه درمونده شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنان نرو و حرفاش رو محترمانه جواب بده. و همسرت باید پشتت باشه. زنم هر وقت بخواد میاد. این حرف رو ه ...

همسرم کلا بی تفاوته نسبت به همه چی😂چه من ناراحت شم چه مامانش میگه یجور کناربیاید

دقیقا مثل شوهرت رفتارکن . اما یهویی تغیر نده رفتارتو کم کم . اصلا دلیل نداره بمونی خونه مادرشوهر . یه ناهار یا شام بخور و خدافظ . به شوهرت از قبل هی بگو دلم تنگ شده واسه خانوادم فلان شده بیسار شده . اصلا دلیل نداره بشینی پای حرفهای مادرشوهر ک بخاد تیکه بندازه و تو بشنوی . پاشو برو خونه خودتون 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

درکت میکنم ،همش خونه مادرت برو روزی یک ساعتم برو خونه مادرشوهرت و برگرد

یعنی میشه یه روز بیام نینی سایت بگم که :همه چی درست شده ،شوهرم پارانویید نداره.بچه هام شادن .زندگیم شیرینه ؟؟؟؟سپردم به خدا می‌دونم که درستش می‌کنه.اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم.خدایا خیلی التماست کردم به هرکسی که پیشت عزیزه قسم دادمت.خودت از دلم خبر داری .میدونی که قلبم ،روحم،مغزم ،تمام بدنم ،چشمام همه درد میکنن میدونی که شوهرم غیر قابل تحمل شده خودت بگو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همسرم کلا بی تفاوته نسبت به همه چی😂چه من ناراحت شم چه مامانش میگه یجور کناربیاید

خوب نیست دیگه. تیکه و متلک مادرش رو باید تحمل کنی که. پس مدلی که دوست داری رفتار کن هر بار هر حرفی زد بهانه بیار و محترمانه جواب بده. بی جواب بذاری حق رو به خودش میده و همچنان زیاد نرو